Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκλονισμένη η Αριάνα Γκράντε από την επίθεση στο Μάντσεστερ: "Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι πολύ"

Συγκλονισμένη η Αριάνα Γκράντε από την ε...

Η 24χρονη ποπ σταρ λέγεται πως έχει Ελληνικές ρίζες καταγωγής

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του τραγικού συμβάντος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena όπου μόλις είχε τελειώσει η συναυλία της, το βράδυ της Δευτέρας 22/5/2017, βρέθηκε η 24χρονη ποπ ερμηνεύτρια Αριάνα Γκράντε.

Όπως έγραψε το thetoc.gr, η δημοφιλής στους τινέιτζερ τραγουδίστρια έχει ελληνικές ρίζες.

Η τραγουδίστρια Ariana Grande έχει γεννηθεί στις 26 Ιουνίου του 1993 στην πόλη Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα. Γονείς της είναι η Τζόαν Γκράντε και ο Έντουαρντ Μπουτέρα και εμπνεύστηκαν το όνομά της από την πριγκίπισσα Οριάνα από το καρτούν Felix the Cat. Η οικογένειά της μετακόμισε από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη όταν η μητέρα της ήταν έγκυος σε εκείνη ενώ οι γονείς της χώρισαν όταν η Αριάνα ήταν 9 ετών.

Αν και αρχικά, ακόμα και η ίδια πίστευε ότι είχε ιταλική καταγωγή, τον Απρίλιο του 2014 είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, πως οι παππούδες της ήταν Έλληνες ενώ έχει ρίζες και από τη Βόρεια Αφρική.

«Μόλις έμαθα ότι οι παππούδες μου ήταν Έλληνες και εν μέρει από τη Βόρεια Αφρική. Νόμιζα πως είμαι Ιταλίδα. Ποια είμαι; Όλη μου η ζωή είναι ένα ψέμα» είχε γράψει η νεαρή καλλιτέχνιδα. Στο μεταξύ σοκαρισμένη από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, η Αριάνα Γκράντε εξέφρασε την οδύνη της με μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

“Είμαι συγκλονισμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια», αναφέρει στο tweet της λίγες ώρες μετά την έκρηξη βόμβας από αυτονομιστή του Isis, όπως εκτιμά η Βρετανική αστυνομία, που σκόρπισε το θάνατο στη συναυλία της.

Το τουίτερ γέμισε μηνύματα συμπαράστασης και λύπης για την πολύνεκρη επίθεση Μάντσεστερ. Η τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ έγραψε με τη σειρά της, "η καρδιά μου πονάει για την αδερφή μου, την Ariana και κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από αυτό το τραγικό συμβάν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αθώες ζωές χάθηκαν. Λυπάμαι τόσο πολύ που το ακούω αυτό". Τέλος η διάσημη Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ έγραψε: «Οι σκέψεις μου, οι προσευχές μου και τα δάκρυα για όλους εκείνους που πλήττονται από την τραγωδία του Μάντσεστερ απόψε. Στέλνω όλη μου την αγάπη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight