Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκδηλώσεις από το ΚΚΕ στην Αχαΐα για τις αποφάσεις του 20ου Συνεδρίου

Εκδηλώσεις από το ΚΚΕ στην Αχαΐα για τις...

Το πρόγραμμα των ομιλιών

Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, οργανώνει ομιλίες – συζητήσεις με θέμα “Η απόφαση του 20ου Συνεδρίου και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς”, με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, για τις θέσεις του κόμματος. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν ως εξής:

•Στην Πάτρα:

◦Την Πέμπτη 25 Μάη στις 7 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ, για τις οργανώσεις των εδαφικών ΚΟΒ. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας του Κόμματος.

◦Τη Δευτέρα 29 Μάη στις 7 μμ στην “Αγορά Αργύρη”, για τις οργανώσεις των κλαδικών ΚΟΒ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

•Στο Αίγιο:

•Τη Δευτέρα 29 Μάη στις 7:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, για τις οργανώσεις των ΚΟΒ της Αιγιαλείας. Θα μιλήσει ο Δ. Κλάδης, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΓ Αχαΐας.

•Στη Δυτική Αχαΐα:

•Την Κυριακή 4 Ιούνη στις 8 μμ στο πολιτιστικό κέντρο της Κ. Αχαγιάς, για την οργάνωση της ΚΟΒ Δυτ. Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

•Στην Κλειτορία του Δήμου Καλαβρύτων:

•Την Κυριακή 4 Ιούνη στις 11 πμ στην κεντρική πλατεία, για την οργάνωση της ΚΟΒ Καλαβρύτων. Θα μιλήσει ο Δ. Κλάδης, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΓ Αχαΐας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις