Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Είχαν μετατρέψει το σπίτι σε...κατάστημα - "φρούριο" πώλησης ναρκωτικών - Κάγκελα και στρατιωτικά συρματοπλέγματα παντού

Πάτρα: Είχαν μετατρέψει το σπίτι σε...κα...

Στο Ψαροφάι

Έξι άτομα συνέλαβε η αστυνομία στο Ψαροφάι της Πάτρας ως μέλη ομάδας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις άνδρες ηλικίας 40,32,21 και 29 ετών και δυο γυναίκες, 43 και 24 ετών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η ομάδα είχε μετατρέψει σε …φρούριο το σπίτι στην οδό Ευρυσθέους στο οποίο εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες. Είχαν τοποθετήσει στρατιωτικό συρματόπλεγμα και κάγκελα σε κάθε είσοδο του σπιτιού και μάλιστα για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να μπουν στο χώρο αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

Το σπίτι αποτελούσε το σημείο πώλησης των ναρκωτικών ουσιών αφού σε αυτό μετέβαιναν οι τοξικομανείς για να προμηθευτούν τη δόση τους.

Οι αστυνομικοί κατά την έφοδο και πέρα από τις συλλήψεις των έξι ατόμων εντόπισαν και 33 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχαν κρύψει σε τοίχο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (16-5-2017) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40,32,21 και 29 ετών και δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 43 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των δραστών, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 33 γραμμάρια ηρωίνης, που ήταν κρυμμένα μέσα σε κρύπτη σε τοίχο και 35 ναρκωτικά δισκία.

Σημειώνεται ότι, κατά την αστυνομική επιχείρηση, ο 21χρονος επόπτευε εξωτερικά την οικία των δραστών ως τσιλιαδόρος και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, έτρεξε και ειδοποίησε τους υπόλοιπους συνεργούς του, οι οποίοι δε επέτρεπαν την είσοδο στην οικία του δικαστικού λειτουργού και των αστυνομικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις