Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Μετά τη Χρυσή Αυγή, μας προέκυψε και το εθνικοσοσιαλιστικό Άρμα

Πάτρα: Μετά τη Χρυσή Αυγή, μας προέκυψε ...

Η εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση έκανε την εμφάνιση της στην πόλη

Μια νέα οργάνωση από τον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο, έκανε την εμφάνισή της στην Πάτρα. Πρόκειται για τον «σύνδεσμο ενθικοφυλετικής αναπλάσεως» - όπως αυτοπροσδιορίζεται – «Άρμα».

Μέλη της οργάνωσης μοίραζαν φυλλάδια το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Μαιζώνος, καλώντας τους Πατρινούς να οργανωθούν στο νεοναζιστικό μόρφωμα.

Αρχηγός της οργάνωσης, από ότι διαβάζουμε στο διαδίκτυο, είναι ο  Στέφανος Γκέκας, πρώην χρυσαυγίτης και υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου.

Η οργάνωση με έντονα ρατσιστικό και μισαλλόδοξο λόγο, διεκδικεί μερίδιο των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων των εθνικιστών που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή.

Η ιδεολογία της οργάνωσης είναι ο «Εθνοκοινοτισμός» που αποτελεί όπως αναφέρεται στα κείμενά της «ιστορικό απόσταγμα της Αρίας σοφίας και πνευματικότητος και του ιδιαιτέρου Αρίου ήθου», ενώ οι οπαδοί της οργάνωσης είναι υμνητές του Χίτλερ…

Η οργάνωση «Άρμα» θυμίζει τη Χρυσή Αυγή στα πρώτα της βήματα, με τα τάγματα εφόδου.

Μάλιστα, στο φυλλάδιο αφού γίνεται εκτενής αναφορά στους «λαθρομετανάστες που απειλούν το έθνος» καλούνται οι πολίτες, να οργανωθούν σε «τοπικές ομάδες εθνικής αντιστάσεως» και να δράσουν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις