Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Σολίστ πιάνου ετών… 2,5!!! Ο μικρός Έκτορας εντυπωσίασε με τη δεξιοτεχνία του

Δυτική Ελλάδα: Σολίστ πιάνου ετών… 2,5!!...

Ο μικρότερος πιανίστας στην περιοχή

Εντυπωσίασαν το ακροατήριο οι μικροί μαθητές της καθηγήτριας μουσικής κ. Γεωργίας Κουτσούμπα κατά την διάρκεια της μουσικής επίδειξης στην Γαστούνη, επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί και τον επόμενο χρόνο, αφού ήταν απαίτηση των γονέων που παρακολούθησαν την παράσταση.

Εδώ και είκοσι χρόνια η καθηγήτρια μουσικής Γεωργία Κουτσούμπα μαθαίνει στα παιδιά προσχολικής ηλικίας  πώς να ταξιδεύουν στον μαγευτικό κόσμο της μελωδίας. Και το Σάββατο το βράδυ στο Κουρβισιάνειο το κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μουσικά με πιανίστες μικρά παιδιά.

Όταν στο πιάνο κάθισε ο μόλις 2,5 ετών Έκτορας Μαρκέτος από το Βαρθολομιό, ο μικρότερος πιανίστας προφανώς στο νομό Ηλείας και στη συνέχεια η μόλις 4 ετών Νικολία Καραβίδα επίσης από το Βαρθολομιό, η κατάμεστη αίθουσα του Κουρβισιάνειου σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Η κ. Γεωργία Κουτσούμπα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην πράξη ότι τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας είναι υπέροχοι μαθητές αρκεί να έχουν τον σωστό μουσικό εκπαιδευτή. Βέβαια όλοι οι συμμετέχοντες στην μουσική επίδειξη ήταν εκπληκτικοί και υπόσχονται πολλά για το μέλλον.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις