Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ο -ανάδρομος ακόμα- Ερμής συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει διάφορα απρόοπτα και βλάβες, αλλά και αρκετή νευρική ένταση. Όμως είναι μια επιρροή που φέρνει και πολλές ιδέες, λύσεις και καινούργιες πληροφορίες κι εμπνεύσεις – διαύγεια νου. Κάτι αλλάζει στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας.

Ταύρος

Η συνάντηση του Ερμή με τον απρόβλεπτο Ουρανό, φέρνει αυτές τις μέρες στην επιφάνεια και με ξαφνικό τρόπο διάφορα θέματα που πρέπει να κλείσουν, γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα. Φέρνει όμως και πολλές συνειδητοποιήσεις, καθώς προκαλεί διαύγεια ψυχική. Ωστόσο είναι μια νευρική επιρροή που πιθανόν να ταράζει τον ύπνο σας.

Δίδυμοι

Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους απ’ τα παλιά φέρνει η απρόβλεπτη σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί αυτές τις μέρες να συναντιέστε και με παλιές ομάδες, συλλόγους, κόμματα – προσοχή όμως σε απότομα λόγια. Πολλές καινούργιες κι εναλλακτικές ιδέες και πληροφορίες. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Αλλάζει και το πώς βλέπετε το μέλλον σας.

Καρκίνος

Απρόοπτα στα επαγγελματικά και σε διάφορες συναντήσεις φέρνει αυτές τις μέρες η απρόβλεπτη σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν λείπουν και οι βλάβες, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Όμως φέρνει και ξαφνικές συναντήσεις κι εμπνεύσεις. Μια επιρροή που σας κρατά σε υπερδιέγερση και φέρνει πολλές σκέψεις αλλά και συνειδητοποιήσεις.

Λέων

Νοητική διαύγεια και πολλές εμπνεύσεις φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευνοεί τη μελέτη αλλά και τυχόν εξετάσεις, καθώς ο νου σας “κόβει” πιο πολύ τώρα. Φέρνει όμως και απρόοπτα στα ταξίδια ή σε θέματα νομικά, ή κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε θέματα σπουδών. Αλλαγή και στη φιλοσοφία σας.

Παρθένος

Δεν λείπουν κάποια απρόοπτα οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες με τη νευρική σύνοδο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία είναι πιθανό να φέρνει ανατροπές σε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, συντάξεων, εφορίας, κληρονομικών κλπ. Φέρνει όμως και πολλές αποκαλύψεις εσωτερικές/ψυχολογικές, διαύγεια ψυχολογική, ενώ ευνοεί την έρευνα. Αποκάλυψη επίσης μυστικών.

Ζυγός

Η απρόβλεπτη σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και άλλα απρόοπτα, ενώ σε σχέσεις και συνεργασίες λέγονται λόγια που είτε ταράζουν, ή αφυπνίζουν. Ακούτε διάφορα καινούργια πράγματα. Ο τρόπος σκέψης σας κι επικοινωνίας στις σχέσεις κάπως αλλάζει, ενώ κάνετε συνειδητοποιήσεις που αφορούν τους άλλους.

Σκορπιός

Δεν λείπουν τα απρόοπτα και οι βλάβες στο χώρο δουλειάς αλλά και στη καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες με την απρόβλεπτη σύνοδο Ερμή-Ουρανού, η οποία όμως φέρνει και πολλές ιδέες ή και ξαφνικές συναντήσεις. Επίσης φέρνει καινούργιες κι εναλλακτικές πληροφορίες για θέματα υγείας/ διατροφής. Ξαφνική αλλαγή σε ραντεβού επαγγελματικά ή υγείας.

Τοξότης

Ερωτικές συναντήσεις-εκπλήξεις ή άλλες απρόοπτες εξελίξεις και γνωριμίες φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία κάνει ενδιαφέρουσα αλλά και ασταθή την ερωτική σας ζωή. Τα παιδιά μπορεί να λένε πράγματα που σας ταράζουν. Η όψη αυτή αφυπνίζει την δημιουργικότητά σας και φέρνει πολλές εμπνεύσεις και διαύγεια νοητική.

Αιγόκερως

Σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες η νευρική σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είτε μέσα από απρόοπτα και βλάβες, κυρίως στο σπίτι, ή μέσα από κάποιες απότομες συμπεριφορές και λόγια, ειδικά με τους δικούς σας. Όμως η όψη αυτή φέρνει διαύγεια συναισθηματική και σας απελευθερώνει απ’ το παρελθόν σε κάποια επίπεδα.

Υδροχόος

Απρόσμενες συναντήσεις φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, φέρνει και επαφές με άτομα απ’ τα παλιά. Προκαλεί όμως και αρκετή νευρική ανησυχία και πολλές σκέψεις, αλλά φέρνει και συνειδητοποιήσεις κι έξυπνες ιδέες. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Απότομα λόγια. Βλάβες. Απρόοπτα στις μετακινήσεις.

Ιχθύες

Δεν λείπει ένα αίσθημα ανασφάλειας αυτές τις μέρες με τη νευρική σύνοδο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία μπορεί να φέρνει και κάποια έκτακτα έξοδα, όμως δεν λείπουν και τα απρόσμενα έσοδα. Επίσης μπορεί να υπάρχουν ανατροπές και απρόοπτα σε αγορές, πωλήσεις και σε διάφορες συναλλαγές – μην προχωράτε ακόμα (έως 3/5) σε συμφωνίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being