Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ OPERA STUDIO ΣΤΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ" ΜΕ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ 19ου AΙΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ OP...

Οι καλύτερες λυρικές φωνές της πόλης

Το μουσικό κοινό της πόλης απόλαυσε τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων μία θαυμάσια λυρική βραδιά από τους συντελεστές του Opera Studio Πατρας με θέμα τον Ρομαντισμό. Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Τα κομμάτια που απέδωσαν οι λυρικοί τραγουδιστές του Όπερα Στούντιο αντιπροσώπευαν τις τάσεις έκφρασης των συνθετών όπερας και Lied που έζησαν και δημιούργησαν κατά την διάρκεια του  19ου  αιώνα.

H ελεύθερη έκφραση του πόνου, της αγάπης, της χαράς και της θλίψης, η αναζήτηση της έμπνευσης στο «ενθουσιαστικό πάθος», στο όνειρο και στις παραδόσεις,  κυριάρχησαν στη λυρική αυτή βραδιά".

Συμμετείχαν οι λυρικοί τραγουδιστές:

Christina Schönbach-υψίφωνος , ΛίναΓερονίκου - υψίφωνος,  Σοφία Μπεράτη–υψίφωνος, Αγγελική-Ζωή Καραγκούνη - υψίφωνος,  Μαρία Κατριβέση- υψίφωνος, Μάριος Μανιατόπουλος – τενόρος, Χρύσα Πανταζοπούλου- μεσόφωνος  και Λένα Σουρμελή- υψίφωνος, καθώς επίσης και η χορωδία του ΟΣΠ

Στο πιάνο ήταν οι: Olena Fedko, Βασίλειος Λάζαρης, Αναστάσιος Σπηλιωτόπουλος. Την μουσική διδασκαλία είχε ο Γεώργιος Γαλάνης και την σκηνοθετική επιμέλεια ο MichaelSeibel.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture