Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εθελοντές άλλαξαν όψη στο προαύλιο της Ψυχιατρικής του ΠΓΝΠ

Πάτρα: Εθελοντές άλλαξαν όψη στο προαύλι...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ένα πιο όμορφο και φιλόξενο προαύλιο χώρο θα μπορούν πλέον να "απολαμβάνουν" οι ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου μετά την παρέμβαση μελών από την Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων, προσωπικού της 416 Μοίρας Άμυνας Φρούρησης, που εκπροσωπούσε στην συγκεκριμένη δράση την 116 ΠΜ της Αεροπορικής Βάσης του Αράξου και τον Διοικητή της, Σμήναρχο κ. Γεώργιο Βαγενά, μελών της Εθελοντικής Ομάδας "ΣΥΝ άνθρωποι" και μέλους της Πολιτιστικής Δράσης Βραχναιίκων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων "η προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε για την διαμόρφωση του εγκαταλελειμμένου εδώ και χρόνια χώρου, κράτησε αρκετές ώρες και έπειτα από σκληρή δουλειά και με την χρήση χορτοκοπτικών, αλυσοπρίονων και σκαπτικών εργαλείων το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους.

Σε αυτό βοήθησαν και τα λουλούδια που φυτεύτηκαν στα παρτέρια και τα οποία προσέφερε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πατρέων και ο Αντιδημάρχος κ. Πελεκούδας, καθώς και στα χρώματα που διέθεσε το χρωματοπωλείο Κουνέλης στην Ναύπακτο. Έτσι ο αφιλόξενος μέχρι τότε προαύλιος χώρος της Ψυχιατρικής Κλινικής πήρε άλλη όψη, χάρη στην δουλειά των εθελοντών αλλά και στην πινελιά που έβαλε ο ζωγράφος Μάκης Χαλαντζούκας που μαζί με τους συναδέλφους του από την 416 Μοίρα, έβαλαν χρώμα σε τοίχους και παρτέρια που μέχρι πριν ήταν μουντά και άχρωμα.

Στόχος της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων είναι μέσω τέτοιων δράσεων και συνεργασιών με άλλες εθελοντικές ομάδες, η προσφορά στον συνάνθρωπο. Όπως μάλιστα τόνισε ο Πρόεδρος της κ. Σπήλιος Λαλιώτης θα πραγματοποιήσουν αν τους ζητηθεί και άλλες τέτοιες δράσεις συνδράμοντας και την Ψυχιατρική Κλινική αλλά και την Κοινωνική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου με την οποία η συνεργασία είναι άψογη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις