Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς νερό και πάλι στο Σαραβάλι

Πάτρα: Χωρίς νερό και πάλι στο Σαραβάλι

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση της περιοχής

Χωρίς νερό σήμερα και πάλι η περιοχή του Σαραβαλίου στην Πάτρα. Οι διακοπές στην υδροδότηση της συγκεκριμένης περιοχής είναι συχνές τις τελευταίες εβδομάδες προκαλώντας εκνευρισμό στους κατοίκους.

Όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας στον οποίο είχε απευθυνθεί το thebest για το θέμα  οι διακοπές στην υδροδότηση οφείλονται σε έλεγχο του δικτύου. Όπως εξηγεί αυτό γίνεται γιατί το δίκτυο που παρέλαβαν από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους ήταν αχαρτογράφητο και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται οι κεντρικές βάνες, και είναι αναγκασμένοι να κόβουν το νερό τμηματικά.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στο Σαραβάλι αλλά και σε όλους τους περιφερειακούς Δήμους που εντάχθηκαν στην δικαιοδοσία της ΔΕΥΑΠ και αναμένεται να λυθεί με το νέο έργο χαρτογράφησης και συστημάτων ελέγχου του δικτύου διαρροών και πιέσεων που ξεκινάει μέσα στο 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές νερού στο Σαραβάλι-Τι λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ για τα προβλήματα του δικτύου

Πάτρα:Χωρίς νερό το Σαραβάλι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις