Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σώρρας, μέσω του δικηγόρου του, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του κουμπάρου του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σώρρας, μέσω του δικηγόρου του, κατέθε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ακούστε τι δήλωσαν

Νέα αίτηση αυτή τη φορά όμως για ασφαλιστικά μέτρα κατά του Φώτη Λεπίδα κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας και στα Δικαστήρια της Πάτρας, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας. Είναι αναπόφευκτη η προσφυγή εναντίον του Φώτη Λεπίδα στην τακτική Δικαιοσύνη με άμεση κατάθεση Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων για λογαριασμό της Ε.ΣΥ.και Αρτέμη Σώρρα δήλωσε εκτός των άλλων ο κ. Νουλέζας.

Με τη νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητείται να απαγορευθεί στον κ. Λεπίδα να αναφέρεται τόσο στον ίδιο τον κ. Σώρρα όσο και στην Ελλήνων Συνέλευσις, με "απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς", όπως είπε ο δικηγόρος του, ενώ στο μέλλον και αν διαπιστωθεί παράβαση των ασφαλιστικών μέτρων, θα απαιτηθεί ακόμη και οικονομική αποζημίωση.

"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Εξάλλου και σε οτι αφορά στην υπόθεση των φοιγόδικων και φοιγόποινων Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, ο κ. Νουλέζας υποστηρίζει πως αν καταβληθεί η πραγματική οφειλή υπάρχει απόσβεση ενοχής αν δε αποδειχθεί στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ότι χωρίς δόλο προέβη σε συμψηφισμό, και έτσι θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και απαλλακτική κρίση.

Για τη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί στο δικαστήριο η πρώτη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του κ. Λεπίδα, αλλά όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, αυτή αποσύρθηκε και κατατέθηκε στη θέση της νέα αίτηση, εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία. Εκτός των άλλων ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα επανέλαβε πως ο εντολέας του έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύει στην αθωότητα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις