Σήμερα το απόγευμα οι Χαιρετισμοί και ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός
Πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο Μητροπολιτικός Ναός της Ευαγγελίστριας Πατρών και η σχετική προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. Μάλιστα φέτος ο κυρίως ναός θα παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα μετά την πρόοδο των εργασιών συντήρησης, φωτισμού των πινάκων και του χρωματισμού των πλαισίων του ναού. Δείτε σχετικό θέμα εδώ
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα το απόγευμα στις 6.30 με τους Χαιρετισμούς και τον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος.
Από ψε στις 10 μ.μ. θα ξεκινήσει η Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα ολοκληρωθεί στη 1. Θα ιερουργήσει και θα μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόφορος Μυτιλήνης.
Την 25η Μαρτίου, ανήμερα της εορτής, στις 7 το πρωί θε τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία , στην οποία θα ιερουργήσει και θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.
Στις 11.30 θα τελεστεί η Επίσημη Δοξολογία και στις 5.30 μ.μ. Ιερά Παράκληση και Εσπερινός. Θα μιλήσει και θα ιερουργήσει ο Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.
Την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 7 το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Πατρών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









