Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Εμφανίστηκε" ο Σώρρας: Είμαι αθώος, θα δικαιωθώ -Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Εμφανίστηκε" ο Σώρρας: Είμαι ...

Παραμένει άφαντος ο Πατρινός αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Την ώρα που η Αστυνομία ψάχνει τον Πατρινό αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα  για να τον συλλάβει καθώς έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οχτώ ετών, ο ίδιος «βγήκε» το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο «Ε». Ο Αρτέμης Σώρρας επανέλαβε ότι είναι αθώος και πως ο χρόνος θα τον δικαιώσει.

Όσο για το που κρύβεται, δήλωσε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν.

Προσπαθώντας να αιτιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί ο Αρτέμης Σώρρας είπε πως:  «Είμαι αθώος... Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε... Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».

Στη δήλωσή του, που μετέδωσε ο σταθμός ο Αρτέμης Σώρρας, αναφορικά με την καταδίκη του από το δικαστήριο της Πάτρας, δήλωσε πως: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…», αναφερόμενος στον δικηγόρο και κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, ο οποίος τον μήνυσε.

Δείτε το βίντεο από το newsittv

 

Πρώτη ενημέρωση: 20.47

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις