Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Live μουσική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Κόνιακ στο Royal

Πάτρα: Live μουσική εμφάνιση της Αλεξάνδ...

Tο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 22.00

Η νεαρή τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Κόνιακ που είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τους Stavento, μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στην Πάτρα, επιστρέφει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 ξανά στο Up Stage του Royal Theater (παλαιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων, παρέα με ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών και υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, που θα χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Μια φωνή και μία παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Το κοινό την πρωτογνώρισε το 2008 με την επιτυχία «Μέσα σου» (Stavento) και στην συνέχεια την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013.

Pop, Rock, έντεχνο τραγούδι κι όχι μόνο γίνονται ένα με τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας της και τις σχεδιασμένες -μία προς μία- ενορχηστρώσεις του πιο στενού της συνεργάτη, Χρίστου Σερενέ, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook. H Αλεξάνδρα Κόνιακ θα παρουσιάσει και τα πιο πρόσφατα Single της, «Σε επιλέγω» και «Όταν δεν είμαι καλά» που κυκλοφορούν από την Polymusic.

Πιάνο/ Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές • Τύμπανα: Νίκος Παγώνης • Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος • Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς • Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος • Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα (Παλαιό Πτωχοκομείο).

Ώρα έναρξης: 22:00.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2610 310 120.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life