Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδήλωση αλληλεγγύης για τον δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας

Πάτρα: Εκδήλωση αλληλεγγύης για τον δοκι...

Από τη Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ – Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τον δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας διοργανώνει η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ – Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, την Παρασκευή 10 Μάρτη 2017, στις 18.30 το απόγευμα, στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, στην οδό Φωκαίας 26, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων της Συρίας (General Federation of Trade Unions of Syria) µε επικεφαλής τον πρόεδρό της Jamal Khadri και τους Adnan Azouz, υπεύθυνο του Γραφείου Μέσης Ανατολής της ΠΣΟ και την Ramia Rustom, εκτελεστική διευθύντρια.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, πιστό στις αρχές του διεθνισμού και της αλληλεγγύης, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των λαών που δοκιμάζονται από τον ιμπεριαλιστικό πόλεµο, που γεννά την καταστροφή και την προσφυγιά.

Καλούµε τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δυναμώσουν τον αγώνα και τις πρωτοβουλίες ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη προς τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στους ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος -Οι λαοί θα νικήσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις