Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Αιχμές κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου άφησε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Σημαντική επιδείνωση εμφάνισε η πορεία του ΑΕΠ κατά τη διάρκεια του δ’ τριμήνου του 2016, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Στο κόκκινο η πολιτική αντιπαράθεση. Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας απαντά στην κριτική που δέχθηκε για τη μη εύρεση δημοτικού  χώρου για τη φιλοξενία των μεταναστών. Ξεκίνησε η θεραπεία όσων μεταφέρθηκαν στις κατασκηνώσεις του Ταϋγέτου.

Πως θα δοθούν τα δάνεια για τα πλημμυρόπληκτα σπίτια και τις επιχειρήσεις στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Υπογράφηκε  η αναλυτική απόφαση  από το Υπουργείο Υποδομών.

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα στη Ζάκυνθο με το πρόβλημα των απορριμμάτων. Επικίνδυνες πρωτοβουλίες παίρνουν οι κάτοικοι. Κλειστός παραμένει από το πρωί δρόμος στην περιοχή της Αγριλιάς στο Λαγανά. Άγνωστοι σκόρπισαν όγκους από σωρευμένα σκουπίδια στο οδόστρωμα, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού. Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, η «Γαλάτεια», θα κινηθεί από την Αδριατική προς το Ιόνιο. Βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο.

Το Νότιο Πάρκο της Πάτρας αλλάζει όψη. Φυτεύτηκαν δεκάδες ελιές.  Συγκινητική η προσφορά των πολιτών.

Διαγωνισμός φοιτητών από φοιτητές. Στην Πάτρα η προκριματική φάση του διαγωνισμού μηχανικής με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις