Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παύλος Πολάκης στο thebest.gr: Έκθετοι οι τοπικοί συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μετά την παράδοση του πολυώροφου στον «Αγ. Ανδρέα»

Παύλος Πολάκης στο thebest.gr: Έκθετοι ο...

Ο αν. υπουργός Υγείας εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη

Την ικανοποίησή του για την παράδοση του πολυώροφου κτιρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, εκφράζει με δήλωση του στο thebest.gr, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Όπως τονίζει ο αν. Υπουργός Υγείας με την παράδοση του κτιρίου «ξεπεράστηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι γνωστές και χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης».

Ο κ. Πολάκης, στη δήλωσή του προς το thebest.gr, ασκεί οξεία κριτική στη στάση των συνδικαλιστών του νοσοκομείου, για τους οποίους δηλώνει ότι είναι έκθετοι, καθώς μιλούσαν για καθυστερήσεις στην παράδοση του κτιρίου ενώ «λίγες ημέρες πριν τον αγιασμό του κτιρίου αναρτούσαν φωτογραφίες με σόμπες χαλαζία σε δωμάτια κλινικών, οι οποίες μεταφέρονται στο νέο κτίριο».

Η δήλωση του αν. Υπουργού Υγείας έχει ως εξής:

«Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Υπουργείου Υγείας, της Διοίκησης της ΚΤΥΠ Α.Ε., αλλά και της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ξεπεράστηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι γνωστές και χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης και κατέστη δυνατή η παράδοση προς χρήση των νέων κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου, στις οποίες πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η μεταφορά τμημάτων και κλινικών του νοσοκομείου στο νέο κτίριο ξεκινά άμεσα.

Το γεγονός αυτό, εκτός από την καταλυτική επίδραση που θα έχει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, αφήνει έκθετους και τους τοπικούς συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι αφενός μιλούσαν για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και από την άλλη λίγες ημέρες πριν τον αγιασμό του κτιρίου αναρτούσαν φωτογραφίες με σόμπες χαλαζία σε δωμάτια κλινικών, οι οποίες μεταφέρονται στο νέο κτίριο.

Ας αφήσουν οι κύριοι αυτοί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να γνωρίζει καλύτερα το πώς πρέπει να νοσηλεύονται οι ασθενείς και ας συνεχίσουν τον «φωτογραφικό» τους αγώνα…»

Θάνος Νασόπουλος

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το πολυώροφο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέα» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του μετά από εννέα χρόνια – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις