Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: 78χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Δυτική Ελλάδα: 78χρονος εντοπίστηκε νεκρ...

Στον Πύργο Ηλείας

Την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του, άφησε χθες το απόγευμα, ένας 76χρονος άνδρας από τον Πύργο, πατέρας γνωστού επιχειρηματία της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος, Αναστάσιος Αναστασόπουλος, είχε σταθμεύσει το όχημά του σε πάροδο της οδού Κατακόλου και φάνηκε να αισθάνεται αδιαθεσία, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, διερχόμενος πολίτης που εκείνη την ώρα περνούσε με το μηχανάκι του, αντιλήφθηκε πως κάτι συνέβαινε και προσπάθησε να βοηθήσει τον 76χρονο, όταν εκείνος, χτυπούσε την κόρνα του οχήματός του, θέλοντας να ζητήσει βοήθεια.

Κάλεσε την Αστυνομία, αστυνομικοί της οποίας λίγα λεπτά αργότερα, έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο ηλικιωμένος δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο, αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια, καθώς φαίνεται, ο άτυχος ηλικιωμένος να κατέληξε από παθολογικά αίτια. Τα ακριβή αίτια πάντως θα αναδείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Ο Αναστάσιος Αναστασόπουλος, πατέρας του Πραξιτέλη Αναστασόπουλου, που διατηρεί κατάστημα ελαστικών στην πόλη του Πύργου, ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία και αρκετά αγαπητός. Όσοι τον γνώριζαν είχαν να μιλήσουν για έναν σωστό και καλό οικογενειάρχη, που αγαπούσε τα παιδιά και τα εγγόνια του, ενώ από την ενασχόλησή του ως επαγγελματίας οδηγός, είχε αποκτήσει πολλούς φίλους. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας, που ήταν έμπειρος οδηγός, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις