Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Αρκετά δραστήρια κι αποφασιστική μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, ιδανική για να ξεκινήσετε πράγματα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Η παρουσία και του Άρη στο ζώδιό σας αυτή την εποχή, δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για νέα πράγματα, μέχρι τις 10/3 – μετά θα επιβραδύνουν οι ρυθμοί. Καλή μέρα σήμερα για άθληση, ενώ η ζωτικότητά σας είναι ανεβασμένη.

Ταύρος

Το πέρασμα σήμερα της Σελήνης απ’ τον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει σε διάθεση απολογισμών, ενώ κλείνετε κάποιους κύκλους ή θέματα. Μεγαλύτερη ανάγκη αλλά και ευκαιρία για απομόνωση, χαλάρωση, περισσότερο ύπνο. Καλή μέρα για ό,τι πνευματικό, καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεφύγει από εντάσεις και φασαρίες.

Δίδυμοι

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, στην οποία είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς. Πιθανή επίσης ευκαιρία για συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους ή σε ό,τι συνδικαλιστικό. Ενασχόληση με ό,τι εναλλακτικό αλλά και με το ίντερνετ και τα social media. Παράλληλα, κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον.

Καρκίνος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, καλή για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, ενώ είναι πιθανό να έχετε επαφές με άτομα εξουσίας. Φαίνεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά σήμερα, γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πιθανόν να προκύψουν παραπάνω υποχρεώσεις, όμως θα τις τακτοποιήσετε γρήγορα. Οργανωτικότητα.

Λέων

Άνετη κι αισιόδοξη αναμένεται η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, αντιθέτως, θα υπάρχει μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Αυξημένη ζωτικότητα και χιούμορ. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Καλή μέρα για συγγραφή, διδασκαλία, μελέτη, φιλοσοφία, αλλά και για τη πολιτική.

Παρθένος

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη, κι έτσι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ή να προχωρήσετε χωρίς προβλήματα ζητήματα που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά, χορηγίες κλπ. Παράλληλα είναι κι ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Ευνοείται ακόμα η ενδοσκόπηση, η ψυχανάλυση και η έρευνα.

Ζυγός

Κοινωνική και σχετικά πιο αρμονική μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Πιθανές διάφορες συναντήσεις και αρκετό socializing. Επίσης θα εστιαστείτε και σε θέματα ομορφιάς και μόδας.

Σκορπιός

Παραγωγική μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας και σε θέματα καθημερινά. Καλή μέρα για καθαριότητα, τακτοποίηση κι ενασχόληση με λεπτομέρειες, όπως ράψιμο, επιδιορθώσεις κλπ. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness, αλλά και στα κατοικίδια.

Τοξότης

Ευχάριστη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις και πιέσεις, ενώ είναι πιθανό να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδι κλπ. Ευκαιρία για διασκέδαση και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Αυξημένη ζωτικότητα, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Ευχάριστη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις και πιέσεις, ενώ είναι πιθανό να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδι κλπ. Ευκαιρία για διασκέδαση και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Αυξημένη ζωτικότητα, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Επικοινωνιακή, ζωηρή κι ανάλαφρη η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Συμφωνίες. Αρκετές ιδέες και σκέψεις. Έμφαση δίνει η Σελήνη στη μάθηση, σε σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο και πληροφόρηση. Πιθανές και αρκετές μετακινήσεις, ή κάποιο ταξιδάκι αλλά και βόλτες. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.

Ιχθύες

Στα οικονομικά σας δίνει κυρίως έμφαση η Σελήνη σήμερα, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Καλά πάνε τα έσοδα. Θα είναι μια μέρα σχετικά ήρεμη, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις, τη φύση και το αίσθημα ασφάλειας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being