Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνέχεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου

Πάτρα: Συνέχεια των καρναβαλικών εκδηλώσ...

Τι ετοιμάζουν για την Καθαρά Δευτέρα

Συνεχίζονται με επιτυχία οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: "Με πολύ κέφι, εφευρετικότητα και καρναβαλική διάθεση ολοκληρώθηκε  χθες 23/2/2017, το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ…!!! στο οποίο συμμετείχαν πλέον των εκατό καταστημάτων με πλούσια δώρα, η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου, η Λέσχη Φίλων VESPA Αχαΐας και το Group 94. Το παιχνίδι διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ όπου και ανακοινώθηκαν οι νικητές, ενώ όλοι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.

Σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συλλόγου, ξεκίνησε την περιοδεία της η καρναβαλική επιτροπή για την αξιολόγηση των καταστημάτων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό της Καρναβαλικής Βιτρίνας. Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μας δίνεται η δυνατότητα να αναβιώνει αυτός ο θεσμός που εδώ και τόσα χρόνια έχει διατηρηθεί και πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών.

Απόψε το βράδυ καλούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους καταναλωτές να περάσουν από την οδό Γεροκωστοπούλου για να διασκεδάσουν με τον ρυθμό της ορχήστρας ΠΑΤΡΕΥΣ, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Σάββατο με αποκριάτικο χορό και πολύ κέφι με τη συμμετοχή του πληρώματος  94.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί εθιμοτυπική αργία και παρακαλούμε όλους να σεβαστούν αυτόν τον θεσμό.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών σας εύχονται καλή αποκριά και καλές δουλειές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις