Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Ο δυναμικός Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια ισχυρότατη όψη με τον Πλούτωνα, η οποία αυτή τη περίοδο προκαλεί αρκετό θυμό κι εγωισμό που τυφλώνει. Προσέξτε να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη θέλησή σας στους άλλους. Επίσης προσέξτε πάθη, εμμονές, βία κι αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διοχετεύστε σε κάτι καλό όλη αυτή την ισχύ.

Ταύρος

Το δυνατό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτή τη περίοδο να σας ωθεί σε ασυνείδητες πράξεις που λειτουργούν εις βάρος σας με κάποιο τρόπο. Προσέξτε το φανατισμό. Αρκετά απωθημένα, κρυφοί θυμοί. Επίσης προσέξτε να μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, υγείας. Προφυλαχθείτε από την εγκληματικότητα, ειδικά στα ταξίδια.

Δίδυμοι

Σήμερα κορυφώνεται μια ισχυρή όψη, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, το οποίο αυτή την εποχή φέρνει αρκετές διαμάχες και ίντριγκες στο περιβάλλον σας, ειδικά με φίλους, γνωστούς ή με διαδικτυακές σας επαφές, ή μέσα σε ομάδες. Ανταγωνισμοί και στα ερωτικά ή για θέματα οικονομικά. Προσέξτε πάθη, τυφλές παρορμήσεις, αυτοκαταστροφικές τάσεις κι εμμονές.

Καρκίνος

Σας επηρεάζει έντονα το ισχυρό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που αυτή την εποχή αυξάνει πολύ το θυμό και τον εγωισμό, και ίσως κάνετε πράγματα που θα τα μετανιώσετε. Ειδικά σε επαγγελματικά και σχέσεις, προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις. Μην είστε χειριστικοί με τους άλλους. Προσοχή επίσης σε εγκληματικότητα, πάθη, εμμονές.

Λέων

Το ζώδιό σας είναι επιβλητικό και συχνά αυταρχικό, κάτι που ειδικά τώρα με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να προσπαθείτε να επιβάλλετε τη θέλησή σας στους άλλους. Μια όψη που επίσης αυτή την εποχή ίσως σας ωθεί σε αυτοκαταστροφικές κινήσεις στην υγεία, τη δουλειά, σε θέματα σπουδών και νομικών.

Παρθένος

Η τάση σας να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα γίνεται πολύ έντονη αυτή την εποχή με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που ίσως σας κάνει να εισχωρείτε περισσότερο απ’ ότι πρέπει στις ζωές των άλλων. Προσοχή σε ίντριγκες, και σε ζήλιες στα ερωτικά. Αρκετά πάθη. Επίσης ανταγωνισμοί είναι πιθανοί γύρω από οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός

Το ζώδιό σας δεν αντέχει καθόλου τις εντάσεις και την αρνητική ατμόσφαιρα, όμως αυτή την εποχή με το ισχυρό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα εκδηλώνονται αρκετές έντονες και πιεστικές συμπεριφορές. Μια όψη που βγάζει θυμό και πάθη στην επιφάνεια. Προσέξτε την εγκληματικότητα (πχ κλοπές), τις αυτοκαταστροφικές τάσεις, τις εμμονές και τη χειραγώγηση του περιβάλλοντός σας.

Σκορπιός

Θέλετε να ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις, όμως αυτή η τάση σας γίνεται εμμονική αυτή την εποχή με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Μια όψη που μπορεί να σας κάνει να λέτε λόγια πικρά, που ίσως τα μετανιώσετε. Προσέξτε αυτοκαταστροφικές κινήσεις στη δουλειά και την υγεία/διατροφή. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους.

Τοξότης

Οικονομικά κι ερωτικά θέματα ίσως σας ωθούν στα άκρα αυτή την εποχή με το ισχυρό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που προκαλεί ανταγωνισμούς, ζήλιες και κτητικότητα. Δεν λείπει ένα αίσθημα απόγνωσης για τα οικονομικά. Επίσης προσέξτε ανταγωνισμούς και χειριστικές τάσεις με τα παιδιά. Διοχετεύστε δημιουργικά όλη αυτή την ενέργεια.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζει αυτή την εποχή το ισχυρό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο εντείνει πολύ τα πάθη, τις εμμονές, τις υπαρξιακές αγωνίες αλλά και τη τάση σας να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα – χαλαρώστε. Επίσης προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές τάσεις και κινήσεις, και την εγκληματικότητα. Εντάσεις κι ανταγωνισμοί στην οικογένεια.

Υδροχόος

Η επικοινωνία αυτή την εποχή παρουσιάζει αρκετή ένταση, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα να εφιστά τη προσοχή στην προκλητικότητα. Το ίδιο και στην οδήγηση – προσέξτε μην κάνετε αυτοκαταστροφικές κινήσεις. Είναι μια εποχή που γενικά ίσως κάνετε ή λέτε πράγματα τυφλά, ενάντια στον εαυτό σας τελικά. Απωθημένα, φοβίες. Ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες

Πολλές οι ίντριγκες αυτή την εποχή με το ισχυρό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Προσοχή σε οικονομικούς ανταγωνισμούς κι εμμονές. Ίσως εμποδίζονται κάποιες αγορές ή η εκπλήρωση επιθυμιών. Αυξημένη κτητικότητα, ζήλιες, πάθη. Κάποιοι προσπαθούν να σας ελέγξουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being