Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας - Θα τιμηθούν η ηθοποιός Έλλη Φωτίου και η Λίλα ντε Τσάβες

Πάτρα: Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκ...

Επίσης θα τιμηθεί η Μαρία Δελιβάνη Νεγρεπόντη

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017  στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην πλατεία Γεωργίου Α’,  στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας με τίτλο «Γυναίκες της Ελλάδας, Γυναίκες της ανθρωπότητας».

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών Έφη Αναλυτή. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας ενώ το μήνυμα της Ημέρας θα δώσει η  Σίσσυ  Παυλοπούλου – Νομικός.

Στη συνέχεια Γυναικείοι τοπικοί φορείς θα χαιρετίσουν την εκδήλωση. Θα  ακολουθήσει ομιλία από την Αθηνά Χριστοπούλου, Παθολόγο-Ογκολόγο, Διευθύντρια Ογκολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με τίτλο: "Γυναικεία Πορτραίτα".

Κείμενα και ποίηση θα διαβάσουν ο γνωστός ηθοποιός Στέφανος Ληναίος, η Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών και η Ήρα Κουρή, Φιλόλογος. Έπειτα θα γίνει παρουσίαση του έργου των Τιμώμενων κ.κ. Έλλης Φωτίου, Ηθοποιού, Λίλας ντε Τσάβες, Αντιπροέδρου του Ευρωπαικού Φόρουμ Μουσείων (EMF) του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μαρίας Δελιβάνη Νεγρεπόντη πρώην Πρύτανη, Καθηγήτριας Οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας και θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις.

Στη συνέχεια, η  Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πάτρας "Θανάσης Τσιπινάκης", θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Βάγιας Ζεππάτου.

Την βραδιά θα συντονίσει ο τηλεοπτικός παραγωγός Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Στη φωτ. η κυρία Δελιβάνη Νεγρεπόντη.

Στη φωτ. η κυρία Δελιβάνη Νεγρεπόντη.

Στη φωτ. η κυρία Δελιβάνη Νεγρεπόντη.

Η κυρία Λίλα ντε Τσάβες.

Η κυρία Λίλα ντε Τσάβες.

Η κυρία Λίλα ντε Τσάβες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture