Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μετατέθηκε τελικά η πρεμιέρα του "Κάνε Παζάρι" με την Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μετατέθηκε τελικά η πρεμιέρα του "Κ...

Θα βγει στον αέρα την προσεχή Δευτέρα 20/2/2017

Την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 θα βγει τελικά στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ το νέο πολυαναμενόμενο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, το «Κάνε παζάρι», το οποίο θα παρουσιάζει η Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η εκπομπή είχε αρχικώς ανακοινωθεί ότι θα έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη 15/2 το απόγευμα αλλά η πρεμιέρα αναβλήθηκε.

Την είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η συμπαθής παρουσιάστρια έγραψε ότι: «το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά χωρίς καμία άλλη αναβολή, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 18.50 στον ΣΚΑΪ και κάθε μέρα, κάνουμε παζάρι και μοιράζουμε πολλά δώρα και μετρητά σε όλους…».

Το μήνυμα της Nτορέττας Παπαδημητρίου στο Instagram, το ανήρτησε το site govastileto.gr. Η κυρία Παπαδημητρίου μιλώντας και στους δημοσιογράφους είπε με χιούμορ να μην ανησυχούν, πως η εκπομπή (ήδη έχουν γυριστεί οι πρώτες) θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα και πως σύντομα θα γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό και τον κύριο…ζονγκ.

Το «Κάνε παζάρι» είναι ουσιαστικά «ριμέικ» του παλιού αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «Το μεγάλο παζάρι» που παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight