Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η πολύκροτη δίκη για την αγοραπωλησία στα ορεινά της Ζακύνθου με την κατάθεση του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου. Για ακόμα μία φορά έρχεται στο προσκήνιο το παράλογο ιδιοκτησιακό καθεστώς στα Επτάνησα.

Παίρνει πίσω ο ΕΟΠΥΥ την προϋπόθεση αναγραφής του «προσδόκιμου ζωής» για τα φάρμακα καρκινοπαθών μετά το σάλο που δημιουργήθηκε. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις.

Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε Πελ/σο και Δυτική Ελλάδα. Στήνονται περισσότερα μπλόκα. Συνεχίζονται οι ολιγόωροι αποκλεισμοί εθνικών οδών.

Σε ένα μήνα τα αποτελέσματα για τις εκπομπές των ρύπων από τις καμινάδες των πυρηνελαιουργείων στη Μεσσηνία. Πρωτοβουλίες αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελ/σου.

Ουρές από τα ξημερώματα και στην Πάτρα για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης. Περισσότεροι από 20.000 πολίτες εκτιμάται ότι θα καταθέσουν αιτήσεις.

Εντάσεις και επεισόδια στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των Πυροσβεστών. Ζητούν τη μονιμοποίηση ή την ανανέωση των συμβάσεών 4.000 πυροσβεστών και δασοπυροσβεστών που προσλήφθηκαν το 2012.

Με πανηγυρικό εσπερινό ξεκινούν αύριο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις και τελετές για τον Πολιούχο του Πύργου Άγιο Χαράλαμπο. Ζωντανές μεταδόσεις του ΙΟΝΙΑΝ από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής αύριο και την κυριώνυμο της εορτής.

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς κινείται η Πάτρα. Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση με τις στολές των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις