Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να μιλάτε πολύ ή να λέτε και κάποια “χοντρά” πράγματα και υπερβολές, που πιθανόν να χαλάνε τις ισορροπίες στις σχέσεις και να κοστίζουν κάπως κοινωνικά κι επαγγελματικά. Προσέξτε την αφέλεια και την επιπολαιότητα στην επικοινωνία. Ωστόσο δίνει χιούμορ.

Ταύρος

Ο τρόπος που επικοινωνείτε θέλει προσοχή μέχρι και αύριο, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία που μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς και δογματικούς σε όσα λέτε. Σήμερα κορυφώνεται η όψη αυτή, η οποία τις τελευταίες μέρες ίσως σας κάνει και κάπως επιπόλαιους στο χώρο δουλειάς, σε μικρά ζητήματα και λεπτομέρειες. Το κλίμα είναι θετικό ωστόσο.

Δίδυμοι

Κάποιες περιπλοκές μπορεί να δημιουργούνται στην επικοινωνία από επιπόλαια λόγια και από αφέλεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Ειδικά μάλιστα στα ερωτικά και με τα παιδιά ίσως λέγονται και κάποια “χοντρά” πράγματα, όμως επικρατεί το χιούμορ. Και σε οικονομικά ζητήματα προσέξτε την επιπόλαιη διαχείριση.

Καρκίνος

Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες αυξάνει τη χιουμοριστική διάθεση, όμως μπορεί να λέτε και κάποια υπερβολικά κι επιπόλαια πράγματα ή να κάνετε επικοινωνιακές γκάφες που χαλούν τις ισορροπίες στις σχέσεις. Μέχρι και αύριο προσέξτε επίσης την αφέλεια και την πολυλογία – χρειάζεται ένα μέτρο στο λόγο.

Λέων

Αρκετό χιούμορ αυτές τις μέρες στο περιβάλλον σας και στο χώρο δουλειάς, με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει καλή διάθεση, όμως λέγονται και πράγματα άπρεπα ή “χοντρά”¨. Το ζώδιό σας τείνει να είναι αφελές, κάτι που ειδικά τώρα θέλει προσοχή – μέχρι και αύριο προσέξτε την επιπολαιότητα γενικά στην επικοινωνία και σε λεπτομέρειες.

Παρθένος

Προσέξτε τις σπατάλες και τις επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις μέχρι και αύριο, γιατί το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί σε υπερβολές. Το ίδιο και στην επικοινωνία, ειδικά στα ερωτικά ή με τα παιδιά, λέγονται υπερβολικά πράγματα, αν και επικρατεί το χιούμορ. Η πολυλογία του ζωδίου σας τώρα θέλει ένα χαλινάρι.

Ζυγός

Αυξάνει την ευδιαθεσία και το χιούμορ αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, όμως λέγονται και πράγματα υπερβολικά κι επιπόλαια – προσοχή σε λεκτικές γκάφες αλλά και στην πολυλογία. Επίσης προσέξτε την αφέλεια στην επικοινωνία, όπως και την επιπόλαιη αντιμετώπιση λεπτομερειών, κυρίως που αφορούν το σπίτι ή προσωπικά θέματα.

Σκορπιός

Πιο επικοινωνιακοί φαίνεται να είστε αυτές τις μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα να σας κάνει μάλιστα και πολυλογάδες, αν και το ζώδιό σας είναι το πιο μυστικοπαθές επικοινωνιακά. Ίσως κιόλας λέγονται λόγια υπερβολικά και απρεπή – η επικοινωνιακή αφέλεια κι επιπολαιότητα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Ωστόσο επικρατεί το χιούμορ.

Τοξότης

Καλή διάθεση στις παρέες σας υπάρχει αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, όμως λέγονται και αρκετά ακραία πράγματα – ίσως υπάρχει ιδεολογικός φανατισμός. Μια όψη που μέχρι και αύριο επίσης εφιστά την προσοχή σε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις και σπατάλες. Επίσης προσέξτε να μην πείτε κάποια “χοντρά” πράγματα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα τετράγωνο με τον πληθωρικό Δία, μια όψη που αυτές τις μέρες αυξάνει το χιούμορ αλλά και την πολυλογία, αν και το ζώδιό σας κανονικά είναι σοβαρό και λακωνικό. Εφιστά την προσοχή σε επικοινωνιακές γκάφες και σε λόγια υπερβολικά ή επιπόλαια που ίσως κοστίσουν κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Υδροχόος

Μέχρι και αύριο προσέξτε να μην πείτε πράγματα υπερβολικά ή επιπόλαια που ίσως λειτουργήσουν εναντίον σας, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που ωστόσο αυξάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ, αυξάνει όμως και τον δογματισμό ή τον φανατισμό, ενώ κάνει την επικοινωνία κάπως χονδροειδή κι απερίσκεπτη.

Ιχθύες

Η ευπιστία και η αφέλεια του ζωδίου σας θέλει προσοχή μέχρι και αύριο που θα λειτουργεί το τετράγωνο Ερμή-Δία, μια όψη που κορυφώνεται σήμερα και κάνει την επικοινωνία επιπόλαιη. Λέγονται κάποια πράγματα υπερβολικά στις παρέες σας, αν και επικρατεί το χιούμορ. Η επιπολαιότητα χρειάζεται προσοχή και σε οικονομικά θέματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being