Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιάννης Πετρούτσος:"Αποχωρώ από τον πρώτο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών για νέα μετερίζια με τις καλύτερες αναμνήσεις"

Γιάννης Πετρούτσος:"Αποχωρώ από τον...

Αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στην ΠΥ Πύργου

Αποχωρεί από τη Διοίκηση του Α΄Πυροσβεστικού Σταθμού της Πάτρας και αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου. Ο Γιάννης Πετρούτσος, έμπειρος και πάντα μάχιμος ευχαριστεί τους συνεργάτες του για όλα αυτά τα χρόνια που συμπορεύτηκαν.Το ευχαριστήριο μήνυμά του είναι το ακόλουθο:

«Μετά απο δώδεκα χρόνια στην Διοίκηση του 1ου Π.Σ. Πατρών, θα ήθελα απερχόμενος, λόγω της προαγωγής μου και της μεταθέσεώς μου στην Π.Υ. Πύργου να εκφράσω τις θερμές  ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που βοήθησαν στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Πυροσβεστική Σώμα.

Πρωτίστως θέλω θερμά να ευχαριστήσω τους Αξιωματικούς και όλο το υπόλοιπο  προσωπικό του 1ου ΠΣ Πατρών και του Π/Κ Χαλανδρίτσας και να διαβεβαιώσω τους πολίτες στο Δ. Πατρέων και στο Δ. Ερυμάνθου ότι οι υπάλληλοι του 1ου ΠΣ και του Π/Κ Χαλανδρίτσας θα συνεχίσουν με τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στον τόπο μας. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους από όμορες υπηρεσίες για την αγαστή συνεργασία που είχαμε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο κκ Χρυσόστομο ,επίσης την Αποκεντρωμένη Διοίκηση  , την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας το Δήμο Πατρέων και το Δήμο Ερυμάνθου , όλους τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων καθώς και τους αντιστοιχους προϊσταμένους των Γραφείων Π.Π.  για την άψογη συνεργασία μας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς φορείς (ΕΛ.ΑΣ- Δασαρχείο κ.λ.π) και τα τοπικά ΜΜΕ για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια καθώς και τους συντοπίτες μου για την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο μου.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όλες τις εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής μας (Ε.Ε.Σ,  ΣΕΔΙΠ Δυτ. Αχαΐας , ΕΟΠΥΔ Βραχνείκων ,Εθελοντική Ομάδα << Αγ. Βασιλείου>>, Φιλοδασικό σύλλογο <<Αγ. Νικολαος>>, Ρ/Ε Πάτρας) για την πολύτιμη βοήθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους στη κοινωνία, χωρίς αμοιβή και ανταλλάγματα, προστατεύοντας και διαφυλάττοντας τον υπέροχο φυσικό πλούτο του τόπου μας.

Αποχωρώ από τον 1ο  ΠΣ Πατρών για νέα μετερίζια με τις καλύτερες αναμνήσεις, πιστεύοντας ότι έχω επιτελέσει και εγώ και οι συνάδελφοί μου στο ακέραιο το καθήκον μας και έχοντας κάνει όλο αυτό τον καιρό ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να σταθούμε όρθιοι και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των Πολιτών και του Κράτους.

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Ο Διοικητής 1ου ΠΣ Πατρών

Ιωάννης  Γρ. Πετρούτσος

Πύραρχος

 

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις