Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

AGENDA: ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

AGENDA: ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡ...

Φινάλε "Μικροαστών", "Απολογία του Σωκράτη", "Αγγελική" κ.α.

To θέατρο πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις αυτού του σαββατοκύριακου αλλά και από Δευτέρα ενώ συνάμα ξεκινά και το Καρναβάλι των Μικρών με την πρώτη περιφερειακή Καρναβαλούπολη να στήνεται αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 μετά τις 11 το πρωί στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην πλατεία.

*Η παράσταση «Μικροαστοί» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου και με τον ίδιο στον κεντρικό ρόλο, ολοκληρώνει την πορεία της. Οι δύο τελευταίες φορές που θα παιχθεί είναι το Σάββατο 28/1 στις 21.00 και την Κυριακή 29/1 στις 19.00 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου Α’. Όπως ήδη έχουμε γράψει οι τελευταίες παραστάσεις είναι sold out.

Διαβάστε ακόμα:

SOLD OUT ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ 6000 ΑΤΟΜΑ

*Στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 21.00 θα παρουσιαστεί η αξιόλογη θεατρική παράσταση – αναπαράσταση της απολογίας του αρχαίου φιλόσοφου Σωκράτη. Τη διδασκαλία εκφοράς & ερμηνείας του αρχαίου κειμένου, τον σκηνικό χώρο, τη σκηνοθεσία και τη μετάφραση έχει κάνει ο Δήμος Αβδελιώδης. Το κείμενο είναι στα αρχαία και θα υπάρχουν υπότιτλοι, στα ελληνικά και αγγλικά. Τον Σωκράτη υποδύεται ο Βασίλης Καραμπούλας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα:Η αναπαράσταση της δίκης του Σωκράτη τη Δευτέρα στον Απόλλωνα

*Στις Γραμμές τέχνης στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα ολοκληρώνονται αυτό το σαββατοκύριακο (Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.30) οι παραστάσεις του έργου «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Σμυρλή.

*Στο Αντίμετρο στην οδό Φαβιέρου και Αγ. Διονυσίου παίζεται το έργο «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον από την θεατρική ομάδα «Είδωλο». Το Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.30. Έως τις 29/1.

*Ακόμα στο Αντίμετρο το Σάββατο 28/1 στις 18.00 και την Κυριακή 29/1 στις 11.30 το πρωί θα δοθούν 2 εξτρά τελευταίες παραστάσεις του παιδικού έργου «Ταξίδι στο νησί των καλών τρόπων».

Διαβάστε ακόμα:

Θεατρική παράσταση: "Οι Ηλίθιοι" του Νιλ Σάιμον

*Στο act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, το Σάββατο 28/1 στις 21.30 και την Κυριακή 29/1 στις 20.30 το κοινό θ’ έχει την ευκαιρία να δει την παράσταση «Οι 100 ρόλοι που δεν έπαιξα» με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω στο θέατρο act

*Επίσης στο act, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη έως 9 Φεβρουαρίου 2017, στις 21.30 έχει ανέβει και πάλι το «Κοντραμπάσο» του Πάτρικ Ζίσκιντ με τον Δημήτρη Τζαβάρα σε σκηνοθεσία Μαρίας Καλλιαμβάκου.

*Στο Λιθογραφείον στην Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων το Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.00, οι Fly Theatre παρουσιάζουν τον συγκλονιστικό μονόλογο «Αγγελική» που περιγράφει την αληθινή ιστορία της Αγγελικής Ματθαίου. Παίζουν οι: Κατερίνα Δαμβόγλου, Robin Beer, Ορφέας Γεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Από 26 έως 29 Ιανουαρίου στο Λιθογραφείον η παράσταση «Αγγελική» που μιλά για την προσφυγιά

*Στο Λιθογραφείον τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 την σκυτάλη θα πάρει ο μονόλογος «Αυτό που θες» της Ιζαμπέλας Φούλοπ με ερμηνεύτρια την ίδια, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νινιού. Στις 21.30.

*Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας αυτή τη Δευτέρα 30/1 προβάλλει στα Στερ/Odeon την Ιταλογαλλική ταινία του Πάολο Βίρτζι «Η τρελλή χαρά» με την Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι. Στις 18.00, στις 20.15 και στις 22.30.

*Στο Πάνθεον στη Γούναρη, την Κυριακή στις 11.30 και στις 18.00 θα παιχθεί η παιδική παράσταση «Οι περιπέτειες του Κοντορεβυθούλη» από την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη.

Διαβάστε επίσης:

"Οι περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη" στις 29 Ιανουαρίου στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας

*Στο Περί Σκιών στην οδό Νόρμαν, ο καραγκιοζοπαίκτης Χρήστος Πατρινός παρουσιάζει τον «Καραγκιόζη φούρναρη». Το Σάββατο 28/01 στις 18.00 το απόγευμα και την Κυριακή 29/1 στις 12 το μεσημέρι και στις 18.00 το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Η κλασσική κωμωδία «Ο Καραγκιόζης φούρναρης» στο Περί Σκιών

*Στο Ghetto bar, στην οδό Ευμήλου το Σάββατο 28/1 το βράδυ εμφανίζεται live ο καλλιτέχνης της χιπ χοπ, Δωδέκατος Πίθηκος.

*Τέλος στην γκαλερί Cube στην οδό Μιαούλη, συνεχίζεται η έκθεση με έργα 23 εικαστικών δημιουργών που άντλησαν έμπνευση από το βιβλίο του Κώστα Λογαρά «Σάββατα δίχως μύθο» που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1990 και ξαναβγήκε πρόσφατα σε μία προσεγμένη έκδοση από «Το Δόντι» με αφορμή την έκθεση.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 11 Φεβρουαρίου 2017, λειτουργεί 10.00-14.00 και 18.00 – 21.00.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

"Αγγελική" στο Λιθογραφείον.

"Αγγελική" στο Λιθογραφείον.

"Αγγελική" στο Λιθογραφείον.

Σκηνή από την "Απολογία του Σωκράτη".

Σκηνή από την "Απολογία του Σωκράτη".

Σκηνή από την "Απολογία του Σωκράτη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture