Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ημερίδες για εκπαιδευτικούς στο 1ο ΓΕΛ Πάτρας

Πάτρα:Ημερίδες για εκπαιδευτικούς στο 1ο...

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δράσης eTwinning

Πρόσκληση παρακολούθησης ημερίδας eTwinning για εκπαιδευτικούς Α’ Βαθμιας και Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28/01/2017 στο 1ο ΓΕΛ Πάτρας (Ανθούπολη).

Το eTwinning (www.etwinning.net) είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Erasmus+, στο πλαίσιο της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες συνεργάζονται, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), αποκομίζοντας παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση παροτρύνει τους μαθητές από τις χώρες της Ευρώπης να γνωριστούν, να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον, να αναπτύξουν διαπολιτισμική συνείδηση, και παράλληλα να εξασκήσουν τις ικανότητες τους στις ΤΠΕ.

Η δράση ξεκίνησε επίσημα τον Ιανουάριο του 2005, ως επίσημη δράση του προγράμματος eLearning 2004-2006, και, μέχρι σήμερα, είναι εγγεγραμμένα περισσότερα από 144.000 ευρωπαϊκά σχολεία.

Το eTwinning υποστηρίζεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΚΥΥ), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, και ένα δίκτυο από Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης (ΕΥΥ). Στην Ελλάδα η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning λειτουργεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών  και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος». (http://etwinning.sch.gr).

Η ΕΥΥ eTwinning, στο πλαίσιο των workshops που έχει προδιαγράψει για το 2016 σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτικές  ημερίδες - workshops.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή γράφοντας/πατώντας το σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.etwinning.gr/news/ambassadorsworkshops

Ακολουθούν οι δύο προσκλήσεις:

Πρόσκληση σχετικά με την ημερίδα για αρχάριους στην Πάτρα – 28/01/2017 στις 10:00 το πρωί.

 

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning και ο πρεσβευτής του eTwinning για τη Δυτική Ελλάδα, Γιώργος Γιωτόπουλος, προσκαλούν αρχάριους και λιγότερο έμπειρους συναδέλφους εκπαιδευτικούς  στην ενημερωτική ημερίδα με τίτλο  «eTwinning live», το Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στο 1ο ΓΕΛ Πάτρας. Μετά το τέλος της εισήγησης θα λάβει χώρα workshop εγγραφής στην πλατφόρμα live.etwinning.net

 

Πρόσκληση σχετικά με την ημερίδα για προχωρημένους στην Πάτρα – 28/01/2017 στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning και ο πρεσβευτής του eTwinning για τη Δυτική Ελλάδα, Γιώργος Γιωτόπουλος , σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «10 Βήματα Ανάπτυξης Αποτελεσματικής Επικοινωνίας σε έργα eTwinning» το Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00, στο 1ο ΓΕΛ Πάτρας. Μετά το τέλος της εισήγησης θα λάβει χώρα workshop σχεδιασμού με χρήση Web 2.0 εργαλείων.

 

Υπεύθυνος διοργάνωσης workshop: Γιωτόπουλος Γεώργιος (ggiotop[at]sch.gr, ggiotop[at]gmail.com), Πρεσβευτής Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις