Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε ο Ιωάννης Κοτοπούλης του θρυλικού Villy's Park - Πατέρας του Γιώργου Κοτοπούλη- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και το μήνυμά του

Έφυγε ο Ιωάννης Κοτοπούλης του θρυλικού ...

Δύσκολες ώρες για τον Προέδρο του ΣΚΕΑΝΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Ιωάννης Κοτοπούλης, πατέρας του Προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ και γνωστού επιχειρηματία  Γιώργου Κοτοπούλη. Ο Ιωάννης Κοτοπούλης πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Μαζί με τον αείμνηστο αδελφό του Πανούλη, είχαν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της νυχτερινής ζωής της Πάτρας, με το θρυλικό Villy's Park.

Ήταν παντρεμένος με τη Γιοβάνα Κοτοπούλη  και απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Γιώργο, τον Ζαφείρη (που ζει μόνιμα στο Λονδίνο) και την Όλγα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Παντάνασσας.

Ο Γιώργος Κοτοπούλης αποχαιρετά τον πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα που μοιράστηκε μέσω facebook και ανήρτησε παράλληλα μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία.

"Σε Ευχαριστώ για όσα μου έμαθες πατέρα... σπάνιες συμβουλές μέσα στα χρόνια & ειδικά στο ξεκίνημα... εδώ 5.50 το πρωί στην ARENA κάνοντας ταμείο με μάνα & αδελφή, ο Ζαφείρης συνέχιζε να παίζει μουσική. Εσύ ερχόμενος από το Villy's Park, συνάδελφοι πια & ανταγωνιστές ...τώρα θα κάνετε καλή παρέα με τον Πανούλη όπως πάντα. Καλό ταξίδι πατέρα".

To thebest.gr ξεφυλλίζει την ιστορία του περίφημου Villy's Park, του κέντρου που σφράγισε τη νύχτα στην Πάτρα και πήρε το όνομά του από έναν ...άτυχο Βασίλη


 

πρώτη ενημέρωση 14. 27

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις