Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Οι πρώτες ώρες της μέρας είναι καλές για τα επαγγελματικά σας και παραγωγικές, ενώ ευνοούνται και θέματα υγείας αλλά και τάξης και καθαριότητας. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στον κοινωνικό Ζυγό, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι ανάλογα κοινωνική, με συναντήσεις και με έμφαση στις σχέσεις σας, δεν λείπει όμως μια ασυνεννοησία.

Ταύρος

Ευχάριστα ξεκινά η μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου να τονώνει την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται στη δουλειά και σε καθημερινές εργασίες, όπως και σε θέματα υγείας και διατροφής. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Δίδυμοι

Το πρωί η Σελήνη δίνει έμφαση στο σπίτι και σε θέματα οικογενειακά και ακινήτων, τα οποία πάνε καλά, το ίδιο και ζητήματα οικονομικά. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής θα περάσει στα ερωτικά αλλά και στη διασκέδαση και την δημιουργικότητα. Επίσης για την υπόλοιπη μέρα θέματα παιδιών θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή σας.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά και ζωηρά, ενώ το πρωί ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα δώσει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, όπως και σε ζητήματα ακινήτων. Αυξάνει η ανάγκη να αποσυρθείτε λίγο αλλά και να αναπολήσετε το παρελθόν.

Λέων

Καλά πάνε θέματα οικονομικά και εργασιακά το πρωί, και είναι ώρες γόνιμες και παραγωγικές, ενώ ίσως κάνετε και ωραία ψώνια. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη θα κάνει την υπόλοιπη μέρα αρκετά επικοινωνιακή, και θα έχετε την ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις, βόλτες ή και κάποιο ταξιδάκι. Έμφαση και σε μαθήματα, σεμινάρια.

Παρθένος

Δραστήρια ξεκινά η μέρα, ενώ η Σελήνη απ’ το ζώδιό σας το πρωί σε θετική όψη με τον Ήλιο, αυξάνει τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητα. Ξεκινήματα και πρωτοβουλίες τις πρώτες ώρες της μέρας. Απ’ το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει σε θέματα οικονομικά και αγορών, όπως και στην απόλαυση της ζωής.

Ζυγός

Οι πρωινές ώρες σήμερα είναι ιδανικές για να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους, κάτι που γίνεται εύκολα. Ξεκινά με μια εσωστρέφεια η μέρα, όμως το μεσημέρι που μπαίνει στο ζώδιό σας η Σελήνη, θα σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς και δραστήριους για την υπόλοιπη μέρα, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες, ξεκινήματα ή αποφάσεις.

Σκορπιός

Η θετική όψη Σελήνης-Ήλιου το πρωί ανοίγει τη μέρα ευνοϊκά, ενώ καλά πάνε κάποιες επαφές και τα σχέδιά σας – υποστηρικτικοί οι φίλοι και οι συγγενείς. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και η υπόλοιπη μέρα αναμένεται να είναι πιο εσωστρεφής, με αυξημένη ανάγκη απομόνωσης αλλά και ησυχίας. Ίσως έχετε ευκαιρία να κοιμηθείτε περισσότερο.

Τοξότης

Εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας το πρωί, καλές ώρες για επαφές με άτομα εξουσίας, για πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές ή κινήσεις. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα δώσει έμφαση για την υπόλοιπη μέρα στη φιλία και τη δικτύωση, κι έτσι θα δείτε φίλους ή γνωστούς, ή θα σερφάρετε στο ίντερνετ.

Αιγόκερως

Θετικά κι αισιόδοξα ξεκινά η μέρα, με το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου το πρωί να τονώνει τη διάθεση και την ζωτικότητά σας. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, και για την υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά και σε διάφορες υποχρεώσεις. Η επικοινωνία δεν θα είναι στα καλύτερά της, ειδικά μάλιστα με άτομα εξουσίας.

Υδροχόος

Τονωμένη η ψυχολογία σας το πρωί με τη θετική όψη Σελήνης-Ήλιου, η οποία προσφέρει και μια ενίσχυση οικονομική. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και για την υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών, συγγραφής και διδασκαλίας. Ενασχόληση επίσης με πολιτική, πνευματικότητα, φιλοσοφία. Αισιόδοξη μέρα, αίσθημα ελευθερίας.

Ιχθύες

Αρκετά καλά για την κοινωνική σας ζωή ξεκινά η μέρα, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου το πρωί να προσφέρει αρμονία στις σχέσεις, ιδανικό το πρωί για συμφωνίες και συναντήσεις. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση αναμένεται να γίνει πιο κλειστή, ωστόσο θα είναι ερωτική η υπόλοιπη μέρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being