Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Τραγικό φινάλε για την 31χρονη από τη Ναύπακτο - Η σορός της βρέθηκε στη Λακόπετρα

Δυτική Ελλάδα:Τραγικό φινάλε για την 31χ...

Χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Ταυτοποιήθηκε χθες το βράδυ η σορός της γυναίκας που βρέθηκε, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην παραλία της Λακόπετρας Αχαϊας. Πρόκειται για την 31χρονη γυνάικα από τη Ναύπακτο που φερεται να έπεσε από τη γέφυρα το περασμένο Σάββατο.

Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας είχαν εντοπίσει τότε την άτυχη γυναίκα να κατεβαίνει από ένα ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια να χάνεται.

Το λιμενικό σώμα την προηγούμενη εβδομάδα είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η σορός εντοπίστηκε από πολίτες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε το λιμενικό.

Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

*πρώτη ενημέρωση 8/1/17

Η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε πριν από περίπου μισή ώρα στην παραλία της Λακκόπετρας στην Αχαϊας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός ανήκει σε γυναίκα περιπου 30 ετών.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού.

Σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία που έχουν δοθεί εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και η πιθανότητα να πρόκειται για την γυναίκα που φέρεται να έπεσε προ ημερών από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και για τον εντοπισμό της οποίας οι προ ημερών έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις