Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα ξεκινά ένας μήνας με έμφαση και ξεκινήματα στα επαγγελματικά, με επαφές διάφορες, συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες. Καθώς συμμετέχει ο ανάδρομος Ερμής, είναι πιθανό να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα κι επαφές που δεν είχαν ευοδώσει στο παρελθόν – δεν ευνοούνται τα τελείως καινούργια πράγματα έως 8/1.

Ταύρος

Νέα Σελήνη σήμερα και ξεκινά ένας μήνας σχετικά πιο άνετος, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και με περισσότερη αισιοδοξία. Η εστίαση της προσοχής σας σ’ αυτόν τον σεληνιακό μήνα θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε ζητήματα νομικά αλλά και πνευματικότητας.

Δίδυμοι

Λίγο πιο εσωστρεφής για εσάς θα είναι ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μια περίοδος με περισσότερη εσωτερική αναζήτηση και ψυχανάλυση. Παράλληλα, θα είναι ένας μήνας με έμφαση στην τακτοποίηση -κυρίως παλιότερων- οικονομικών θεμάτων, όπως δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής συζύγου, κλπ.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας κοινωνικός σεληνιακός μήνας με τη Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες, για νέες σχέσεις αλλά και για επανασυνδέσεις, καθώς συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής. Έτσι θα δείτε αρκετούς φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, ενώ θα εστιαστείτε αρκετά στον σύντροφο και στους άλλους γενικά.

Λέων

Παραγωγικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για εργασιακές γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ ίσως επανέλθουν κάποιες επαγγελματικές επαφές που είχατε στο παρελθόν, λόγω του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος ευνοεί το προχώρημα συμφωνιών που δεν είχαν ευοδώσει παλιότερα. Έμφαση και σε υγεία/διατροφή.

Παρθένος

Άνετος κι ευχάριστος ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο είναι πιθανό να έχετε περισσότερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ ή χόμπι, αλλά και να διασκεδάσετε και να παίξετε. Ερωτική περίοδος, με αρκετό φλερτ και με επανασυνδέσεις ερωτικές. Έμφαση και σε θέματα παιδιών.

Ζυγός

Βγάζει τον σπιτόγατο εαυτό σας στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα και ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια αλλά και σε ζητήματα ακινήτων. Επειδή συμμετέχει ο ανάδρομος Ερμής, είναι πιθανό να κινηθούν παλιά οικογενειακά θέματα, και γενικά ζητήματα του παρελθόντος, παρελθόν το οποίο σας απασχολεί περισσότερο τώρα.

Σκορπιός

Επικοινωνιακός και ζωηρός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για αρκετές συναντήσεις, κουβεντούλα κι επαφές, ενώ η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή δηλώνει ότι είναι και περίοδος με reunion αλλά και με προχώρημα συμφωνιών που είχαν μείνει στη μέση. Αρκετές επίσης μετακινήσεις και ταξιδάκια. Σεμινάρια, μαθήματα.

Τοξότης

Έμφαση σε θέματα οικονομικά και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας θα δώσει ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, μια περίοδος με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει παλιά χρωστούμενα ή το προχώρημα αγοραπωλησιών που δεν είχαν γίνει στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα δραστήριο, με ξεκινήματα και αποφάσεις. Καθώς συμμετέχει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας, είναι εποχή που πιθανόν να προχωράτε σε κάποιες δράσεις, πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που δεν είχατε πάρει στο παρελθόν. Προσδιορίζετε καλύτερα τι θέλετε.

Υδροχόος

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στον τελευταίο σας οίκο, γι’ αυτό ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας στον οποίο θα κάνετε διάφορους απολογισμούς και θα κλείσετε κύκλους και θέματα. Μαζί κιόλας με τον ανάδρομο Ερμή, γίνεται πιο εμφανής αυτή η διεργασία, και προκύπτουν παλιά ζητήματα, ψυχολογικά ή πρακτικά, που ζητούν το λύσιμό τους. Κρυφές επαφές.

Ιχθύες

Ανοίγει ένας κοινωνικός σεληνιακός μήνας με τη Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο θα ασχοληθείτε αρκετά με τις παρέες σας, με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, αλλά και με το ίντερνετ και τα social media. Παράλληλα, λόγω της συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή, είναι εποχή που βλέπετε παλιούς φίλους και γνωστούς. Σκέψεις για το μέλλον, αναθεώρηση σχεδίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being