Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Κάνει λόγο για περίεργη τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Νίκος Νικολόπουλος: Κάνει λόγο για περίε...

"Απαλλάσσει υπευθύνους διασπάθισης δημόσιου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ"

Για «Περίεργη τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης απαλλάσσει υπευθύνους διασπάθισης δημόσιου χρήματος  εκατομμυρίων ευρώ» κάνει λόγο ο Νίκος Νικολόπουλος. Όπως αναφέρει:

"Σκάνδαλα  εκατομμυρίων που λιμνάζουν χρόνια ολόκληρα κινδυνεύουν να παραγραφούν, εφόσον περάσει η τροπολογία που ψηφίζεται αύριο σε νομοσχέδιο των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Με τη προβληματική αυτή διάταξη τροποποιείται το άρθρο 93 του ν. 4129/2013 το οποίο θέσπιζε 20ετή ευθύνη των διαχειριστών δημοσίου χρήματος, ενώ με την εν λόγω τροπολογία μειώνεται   η ευθύνη τους στα δέκα χρόνια .

Με  προκλητικό ,λοιπόν, τρόπο,  με την προτεινόμενη διάταξη οι υπουργοί στην ουσία χαρίζονται σ΄ αυτούς που κατά καιρούς διαχειρίστηκαν δημόσιο  χρήμα με σκανδαλώδη τρόπο. Η διάταξη αυτή αφορά   και σε υποθέσεις που εκκρεμούν προς καταλογισμό.

Μήπως, άραγε θέλουν να «αθωώσουν» τους υπεύθυνους της διασπάθισης δημόσιου  χρήματος  του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος «ΑΘΗΝΑ ΄97», περιφρονώντας πολυετείς έρευνες με  πολύ μόχθο, ακυρώνοντας ακόμη και αυτό το ίδιο  το Ελεγκτικό   Συνέδριο;

Η κυβέρνηση οφείλει να την αποσύρει αμέσως".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις