Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Κώστα Δρουγαλά «Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν»

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Κώστα...

Από τις Εκδόσεις Πικραμένος

Την προσεχή Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 οι Εκδόσεις «Πικραμένος» θα παρουσιάσουν σε εκδήλωση στο Ποπ Χορν στην οδό Κολοκοτρώνη 65, πιο πάνω από την Καραισκάκη, το βιβλίο του Κώστα Δρουγαλά, με τίτλο «Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν».

Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική εμφάνιση του Θεσσαλονικιού συγγραφέα, ο οποίος εδώ συνθέτει έναν μικρόκοσμο που ζει κάτω από το αβάσταχτο βάρος της οικονομικής και της κοινωνικής κρίσης. Έναν μικρόκοσμο, που κρατώντας σφιχτά στον κόρφο του οικογενειακά μυστικά αλλά και πτυχία χωρίς αντίκρισμα, επιμένει να ονειρεύεται, να ερωτεύεται, να τραγουδάει, επιβιώνοντας με δουλειές του ποδαριού και προτάσσοντας την αλληλεγγύη σαν το πλέον αποτελεσματικό αντίδοτο στην κατάθλιψη.

Ο  Δρουγαλάς ούτε καταγγέλλει ούτε καταφεύγει σε στερεοτυπικά σχήματα αλλά, μαζί με τους ήρωές του κι έναν φασματικό Μπομπ Ντύλαν, αντικρίζει με καινούργια μάτια τη γοητεία του ταπεινού και του τετριμμένου ξεθάβοντας από τα συντρίμμια μια ανθεκτική και πειστική αισιοδοξία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι Ανδρέας Χριστόπουλος (δημοσιογράφος), η Κατερίνα Σαμψώνα (blogger) και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture