Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Εκεί που διαβάζουν οι φοιτητές και τρώνε, πίνουν, τα λένε...

Πάτρα: Εκεί που διαβάζουν οι φοιτητές κα...

Τα πιο γνωστά αναγνωστήρια της πόλης

Από τις µεγαλύτερες Πανεπιστηµιουπόλεις η Πάτρα, ήταν πρωτοπόρα και στην τάση των καφέ-αναγνωστηρίων για φοιτητές. Tag, Locale, Discover Your Way, Poirot, Bibliotheca, Bright Side-Study Room, είναι τα πιο καθιερωµένα µαγαζιά του είδους, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόµα κλασικά φοιτητικά καφέ που ενδείκνυνται για …µελέτη µετά καφέ, ποτού, ή φαγητού.

Locale

Στην Αράτου, λίγο πριν την Ρήγα Φεραίου, το Locale καθιερώθηκε εξαρχής ως φοιτητικό meeting point προσφέροντας µαµαδίστικο φαγητό, καφέ, ποτό, αλλά και έναν ολόκληρο όροφο - αναγνωστήριο, αφιερωµένο στους φοιτητές.

Tag

Ήταν το πρώτο που ξεκίνησε την τάση στην Πάτρα µε ξεχωριστό χώρο για οµαδική µελέτη και κρατάει ακόµη τα σκήπτρα στην Αγ. Ανδρέου & Παντανάσσης.

 

Poirot

Το Poirot της Καραϊσκάκη µας υπόσχεται ότι στον χώρο του το διάβασµα γίνεται µια ευχάριστη συνήθεια και οι φοιτητές δείχνουν πραγµατικά να το απολαµβάνουν. Μπορείτε να πιείτε καφέ, ή να πάρετε πρωινό, διαβάζοντας στο ζεστό χώρο.

Discover Your Way

Το γνωστό βιβλιοπωλείο της Πατρέως µετά από την ριζική ανακαίνισή του πριν 2 χρόνια απέκτησε αµιγώς φοιτητικό προφίλ προσφέροντας πολυεπίπεδους χώρους για αποµόνωση και µελέτη αλλά συγχρόνως καφέ, ποτό και φαγητό.

 

Bibliotheca sala di studio patras

Στον πρώτο όροφο του Due Piani (Αγίου Νικολάου) το Bibliotheca sala di studio patras µε την τεράστια βιβλιοθήκη του, σε προσκαλεί να διαβάσεις στον άνετο καθιστικό του µε τους καρό καναπέδες, αλλά και στα τραπέζια µελέτης.

Για µελέτη ενδείκνυται και η ιδιωτική βιβλιοθήκη της πλατείας Τριών Ναυάρχων για φοιτητές που θέλουν να διαβάζουν ...οµαδικά και επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο. Και εννοείται κλασική αξία αποτελεί η Δηµοτική Βιβλιοθήκη της Μαιζώνος και Φιλοποίµενος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight