Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Σύσκεψη από τους οικοδόμους ενόψει της απεργίας στις 8 Δεκέμβρη

Πύργος: Σύσκεψη από τους οικοδόμους ενόψ...

Την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο Ε.Κ. Πύργου

Το συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας με ανακοίνωσή του καλεί όλα τα σωματεία και τους συνδικαλιστές του νομού την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο Ε.Κ. Πύργου σε σύσκεψη ενόψει της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη. Σε ανακοίνωση του συνδικάτου αναφέρονται τα εξής:

«Να μην χαθεί ούτε ώρα, να οργανωθεί η απεργία σε Κάθε χώρο δουλειάς. Αυτό που αποδεικνύεται καθημερινά είναι ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο, για να ορθοποδήσει η καπιταλιστική οικονομία πρέπει οι μισθοί και οι συντάξεις να γίνουν επιδόματα εξαθλίωσης, να πουλιέται η εργατική δύναμη στον εργοδότη, χωρίς κανένα περιορισμό στο ύψος του μισθού και τον ημερήσιο χρόνο εκμετάλλευσης.

Τα μέτρα που θέλουν να περάσουν είναι αιτία πολέμου, όπως ήταν τα προηγούμενα, όπως θα είναι και τα επόμενα αν δεν τους σταματήσουμε.

Με την επιτυχία της απεργίας θα μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να εμποδίσουμε τα μέτρα, να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων, την υποχρεωτικότητα τους, την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού, σταθερή δουλειά, αποκατάσταση όλων των απωλειών, να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι των μνημονίων, μέτρα προστασίας των ανέργων.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις