Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Νοεμβίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Νοεμβίου

Ζώδια

Κριός

Όμορφα αρχίζει ο μήνας με το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες σας επιτρέπει να ονειρευτείτε και να περάσετε και όμορφες ερωτικές στιγμές, ή να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε απ' τα καθημερινά. Προσφέρει όμως και μια σωτηρία οικονομική. Πνευματική ανάταση, καλλιτεχνική έμπνευση, ψυχική ανακούφιση.

Ταύρος

Πολύ ωραίο το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια άκρως ρομαντική επιρροή, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει υπερβατικές στιγμές με τον σύντροφο – καιρός να ερωτευτείτε! Επίσης όμορφα περνάτε μέσα σε ομάδες και συλλόγους, ή με φίλους και γνωστούς, οι οποίοι παίζουν και κάποιο ρόλο γεφυρωτικό. Περισσότερη αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σας σώζει από δύσκολες καταστάσεις, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά, αν και μπορεί διακριτικά. Οι καταστάσεις και οι καθημερινότητα ρέουν εύκολα. Ευεργετική επιρροή και για θέματα υγείας/διατροφής – κάνετε σωτήριες κινήσεις.

Καρκίνος

Άκρως ρομαντικό το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, απογειώνει αυτές τις μέρες τη φαντασία και προσφέρει υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης, αλλά και μαγικές στιγμές ταξιδιών κι εμπειριών. Βγείτε, διασκεδάστε, ταξιδέψτε. Επίσης αυξάνει κατακόρυφα την καλλιτεχνική έμπνευση και διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Εύνοια σε θέματα σπουδών, παιδιών, νομικών.

Λέων

Μαλακώνει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες το όμορφο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ προσφέρει ωραίες στιγμές οικιακής θαλπωρής αλλά και ρομαντισμού. Παράλληλα, ευνοεί θέματα οικονομικά και φαίνεται να λαμβάνετε μια ενίσχυση που σας βγάζει από δύσκολες καταστάσεις, ή μπορεί να προχωράτε σε ευνοϊκές συμφωνίες και ρυθμίσεις.

Παρθένος

Την ευκαιρία για όμορφες βόλτες ή ταξιδάκια και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας προσφέρει αυτές τις μέρες η μαγευτική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία βελτιώνει την επικοινωνία, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με συνεργάτες και φίλους. Ωραίες γνωριμίες και συναντήσεις, αρμονικό κλίμα. Ο νους σας γίνεται πιο ειρηνικός.

Ζυγός

Εύνοια σε οικονομικά κι εργασιακά προσφέρει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μια γόνιμη επιρροή, η οποία βελτιώνει τα έσοδα και φέρνει και κάποιες σωτήριες κινήσεις κι επαφές στα επαγγελματικά. Ωραίες αγορές. Απόλαυση της ζωής και των κεκτημένων σας. Επίσης προσφέρει εύνοια σε θέματα υγείας – θετικές προσαρμογές σε διατροφή και συνήθειες.

Σκορπιός

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια ευεργετική και άκρως ρομαντική όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει μαγευτικές στιγμές έρωτα και τέχνης. Αυξάνει δε την καλλιτεχνική έμπνευση και την δημιουργικότητα. Αυξάνει επίσης τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας. Πετυχαίνετε στόχους. Εύνοια και σε θέματα παιδιών.

Τοξότης

Μια όψη που ανακουφίζει την ψυχολογία σας και προσφέρει αίσθημα ανάτασης και υπέρβασης, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα σίγουρα σας μαλακώνει ψυχικά αυτές τις μέρες. Επίσης μπορεί να κλείνετε με επιτυχία κάποια θέματα ή κύκλους. Ακόμα εύνοια δίνει σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Ίσως δέχεστε σωτήρια βοήθεια απ' τους δικούς σας.

Αιγόκερως

Με τη θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα ξεκινά όμορφα ο μήνας, μια επιρροή που αυτές τις μέρες βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει ωραίες συναντήσεις, όμορφες βόλτες ή ταξιδάκια. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση, ενώ φίλοι, γνωστοί ή συγγενείς παίζουν ευεργετικό ρόλο, ίσως κιόλας σας σώζουν. Περισσότερη ειρήνη νου. Ήπια επικοινωνία.

Υδροχόος

Γόνιμη και δημιουργική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η ωραία όψη τριγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει σωτήρια έσοδα, ενώ άτομα εξουσίας σας ευεργετούν. Η δημόσια κι επαγγελματική εικόνα σας βελτιώνεται. Πιθανόν να κάνετε κάποιες αγορές που ονειρευόσασταν. Εύκολη ροή στην οργάνωση της ζωής σας.

Ιχθύες

Ονειρικό κλίμα δημιουργεί αυτές τις μέρες το υπερβατικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω του οποίου μπορεί να πραγματοποιείτε και κάποιες προσδοκίες σας. Μια όψη που απογειώνει τον ρομαντισμό, την καλλιτεχνική έμπνευση, τον οραματισμό και την πνευματική έφεση. Εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, νομικά, ξεκινήματα, ανοίγματα. Κάτι ή κάποιος σας σώζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being