Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο νέος κύκλος Positivity Catalyst Workshop από το Mindspace Patras

Πάτρα: Ο νέος κύκλος Positivity Catalyst...

3 ακόμη εκδηλώσεις στο χώρο του POS Coworking Space

Το Mindspace Patras διοργανώνει για δεύτερη φορά έναν νέο κύκλο Positivity Catalyst Workshop. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την  Θετική Ψυχολογία και να μάθουν πως αυτή επηρεάζει την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στην εργασία μας. Το 1ο workshop πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Pos Coworking Space στην Πάτρα.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την επιστήμη της Θετικής Ψυχολογίας, ποια είναι τα θετικά συναισθήματα, ποιες είναι οι συνήθειες των χαρούμενων ανθρώπων και πώς μπορούμε μέσα από απλές πράξεις της καθημερινότητας να γίνουμε πιο θετικοί, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Παρουσιάσεις video, βιβλίων, quotes – όλα με θέμα την θετική ενέργεια, σκέψη και στάση ζωής  ̶  θα μας δώσουν το έναυσμα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Επίσης, οι ιδιαίτεροι καλεσμένοι μας θα μας μυήσουν ακόμα περισσότερο στην έννοια της θετικότητας μέσα από τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες.

Η εκδήλωση θα έχει ως επιστημονικό σύμβουλο τον κύριο Κωνσταντίνο Πουλοπάτη, οποίος  είναι οικονομικός αναλυτής στην Ναυτιλιακή "Alpha Bulkers", κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Industrial Engineering καθώς και στα μαθηματικά καθώς και είναι επίσης πιστοποιημένος leadership coach.

Τo Positivity Catalyst Workshsop είναι μια σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, όπου ομιλήτες και συμμετέχοντες βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση μέσα από συζητήσεις και ποικίλες δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποιοι συμμετέχοντες επιθυμούν, μπορούν να αναλαμβάνουν ένα τμήμα της παρουσίασης για το επόμενο workshop κάθε φορά. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν εντυπωσιακές ιστορίες θετικότητας (μέσα από την αναζήτηση υλικού), αλλά θα αποκτήσουν σημαντική εμπειρία στην παρουσίαση και την δημόσια ομιλία.

Οι συμμετέχοντες που θα παρουσιάσουν σε όλες τις συναντήσεις(πέραν του πρώτου workshop), θα λάβουν πιστοποιητικά υπογεγραμμένα από τον επιστημονικό σύμβουλo του workshop,  κύριο Πουλοπάτη.

Το Positivity Catalyst Workshop θα πραγματοποιείται  ανά 3 εβδομάδες (3 ακόμα εκδηλώσεις) στον χώρο του POS Coworking Space με ελεύθερη είσοδο και μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα δεκαοκτώ άτομα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/Mindspace.Patras/ ) για ανακοινώσεις σχετικά με την εκδήλωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις