Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΠΡΙΣΜΑ: «Το πρώτο φροντιστήριο στην Ελλάδα»

 ΠΡΙΣΜΑ: «Το πρώτο φροντιστήριο στην Ελλάδα»

Υψηλές και οι φετινές επιδόσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Την ικανοποίησή της για τις μεγάλες φετινές επιτυχίες εκφράζει η διεύθυνση του φροντιστηρίου «ΠΡΙΣΜΑ» και όπως αναφέρει: «Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων του 2016 ανέδειξαν, μετά από σχετική έρευνα, το «ΠΡΙΣΜΑ» πρώτο φροντιστήριο σε όλη τη χώρα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το «ΠΡΙΣΜΑ» υπερτερεί κατά πολύ από όλα τα μεγάλα φροντιστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τόσο σε αριθμό επιτυχόντων όσο και σε αριστεύσαντες».

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου τονίζει: «Το γεγονός αυτό, πιστεύουμε ότι αποτελεί τιμή όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη τη νόμιμη φροντιστηριακή εκπαίδευση της πόλης μας και όχι μόνο.

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, που μας γέμισαν περηφάνια και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία.

Να συγχαρούμε τους γονείς τους και να τους ευχαριστήσουμε, που εμπιστεύθηκαν σε εμάς τα παιδιά τους για την προετοιμασία τους. Εκφράζουμε τις βαθιές ευχαριστίες μας και στους καθηγητές μας που ανταποκρίθηκαν στο δύσκολο έργο τους.

Τα αποτελέσματα έφεραν 372 μαθητές μας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πιο συγκεκριμένα εισήχθησαν 277 σε ΑΕΙ και 95 σε ΤΕΙ.

Επέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιατρικές σχολές 22!!! (ναι, είκοσι δύο) μαθήτριες και μαθητές μας. Αναφέρουμε πρώτη την Ιατρική, γιατί είχε τις υψηλότερες βάσεις από όλες τις σχολές.

Επέτυχαν η 2η, η 5η και ο 8ος στην Ιατρική Πάτρας και η 6η στην Ιατρική Κρήτης. Η 2η στην Ιατρική Πάτρας, συγκέντρωσε 19720 μόρια.

Μαθήτριά μας είναι η 1η στη Φαρμακευτική Πάτρας με 18955 μόρια. Επίσης μαθήτριά μας είναι η 2η στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης με 19255 μόρια.

Επίσης η 1η στην σχολή Ψυχολογίας της Αθήνας με 19155 μόρια. Πρώτη θέση είχαμε στις σχολές Μηχανικών Η/Υ, στο Μαθηματικό Πάτρας, στο Οικονομικό Πάτρας, στους νηπιαγωγούς Πάτρας και πλήθος μαθητών στις θέσεις 2 έως 10.

Τιμή μας που είχαμε τον 2ο σε επιτυχία πανελλαδικά στα ΕΠΑΛ.

Από τους 372 επιτυχόντες μας οι 106 συγκέντρωσαν πάνω από 17000 μόρια.

Το «ΠΡΙΣΜΑ» δεν είναι μόνο το φροντιστήριο των αριστούχων. Πλήθος μαθητών μας πέτυχε και στις λεγόμενες μεσαίες σχολές.

Στο 2ο ΕΠ εκτός από τους 65 μαθητές μας που πέτυχαν στο Πολυτεχνείο, 80 είναι τώρα φοιτητές στις υπόλοιπες σχολές, δηλαδή Χημικό, Φυσικό, Μαθηματικό κλπ.

Από το 1ο ΕΠ πέτυχαν 56 μαθητές μας και από αυτούς οι 18 σε παιδαγωγικά τμήματα. Στο 5ο ΕΠ εισήχθησαν 40 μαθητές μας στις Οικονομικές σχολές και από αυτούς 9 με υψηλές βαθμολογίες σε Οικονομικές σχολές, της Αθήνας και του Πειραιά.

Είχαμε επιτυχίες στις Στρατιωτικές σχολές και στα σώματα ασφαλείας. Δύο μαθητές μας επέτυχαν στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας και μάλιστα ο ένας πέτυχε στη 2η θέση. Ένας στην Ικάρων, 1 ΣΥΔ, 4 ΣΤΥΑ κλπ και ο 1ος στη σχολή Πλοιάρχων.

95 μαθητές μας πέτυχαν σε ΤΕΙ από όλα τα Επιστημονικά πεδία, με σημαντικές επιτυχίες από τα ΕΠΑΛ.

Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων και οι σχολές τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας www.prismafrontistiria.gr.

Συνεχίζουμε και φέτος τη δυναμική παρουσία μας στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και ευχόμαστε καλή δύναμη στους νέους μαθητές μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιτυχόντες από το φροντιστήριο Πρίσμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά