Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ακόμη ένα τροχαίο στις «στροφές θανάτου» των Λεχαινών

Ηλεία: Ακόμη ένα τροχαίο στις «στροφές θ...

Δυο επικίνδυνες στροφές στο δρόμο προς Αγίους Θεοδώρους

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο δρόμο προς τους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών σημειώνεται σοβαρό τροχαίο ατύχημα.Είναι όμως θαύμα που μέχρι και σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή.

Ένα τμήμα του δρόμου προς τους Αγίους Θεοδώρους, υπάρχουν δύο συνεχόμενες επικίνδυνες στροφές, που ακόμη και με μικρή ταχύτητα «βγάζουν» το όχημα εκτός δρόμου. Δεκάδες τα ατυχήματα, δεκάδες και οι τραυματισμοί, σοβαρή και επιπόλαιη, όπως ο προχθεσινός του κατοίκου της περιοχής Κ.Φ. ο οποίος σε μια από τις δύο στροφές βρέθηκε με το ΙΧ εκτός δρόμου και ανετράπη (σχετική φωτογραφία). Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Βάρδας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι κάτοικοι της περιοχής αποκαλούν τις στροφές αυτές «στροφές θανάτου».

Ο αναπληρωτής δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Διονύσης Μάλλιαρης, κάτοικος της περιοχής, έχει επανειλημμένα αναφερθεί στην επικινδυνότητα του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο. Με πρωτοβουλία του το ΔΣ του Δήμου έλαβε ομόφωνα απόφαση ώστε να επιδιορθωθεί το σημείο της οδού με τις επικίνδυνες στροφές. Σχετικό έγγραφο έχει σταλεί στην Περιφέρεια και εντός των ημερών αναμένεται η απάντηση. «Είναι καιρός να επιδιορθωθεί ο δρόμος για να μην θρηνήσουμε θύματα», τονίζει ο κ. Διονύσης Μάλλιαρης.

πηγη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις