Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 23 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Ένα ήρεμο διάλειμμα σήμερα, με τη Σελήνη απ' το αργό ζώδιο του Ταύρου να ρίχνει τους ρυθμούς και να σας επιτρέπει να απολαύσετε και να εκτιμήσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, τη φύση, το καλό φαγητό και τη μουσική, αλλά και τα αποκτήματά σας. Μέρα αγορών ή πωλήσεων και πληρωμών. Ενασχόληση γενικά με οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας, θα κάνετε πράγματα που επιθυμείτε, χωρίς να αναμένονται εμπόδια. Μεγαλύτερο αίσθημα ανανέωσης, δύναμης, ερωτισμού, αισιοδοξίας, ειδικά το βράδυ με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα. Καλή μέρα για ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα περισυλλογής και απολογισμών, ενώ είναι πιθανό να κλείσετε κάποιο θέμα ή κάποιο κύκλο. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη απόσυρσης, φυγής, ησυχίας κι επαφής με τη θάλασσα, αλλά και για περισσότερο ύπνο. Καλή μέρα για διαλογισμό, τέχνη αλλά και φιλανθρωπία.

Καρκίνος

Οι φίλοι κυρίως είναι στο προσκήνιο σήμερα, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, οργανώσεις κλπ. Ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Δυναμώνουν δεσμοί, φιλικοί κι ερωτικοί, αλλά και με συνεργάτες. Σχέδια για το μέλλον.

Λέων

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία είναι πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ ενδέχεται να έχετε παραπάνω υποχρεώσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα στην τακτοποίηση τους. Μια μέρα στην οποία αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ ευνοούνται τα εργασιακά ξεκινήματα. Ενίσχυση στην υγεία.

Παρθένος

Αισιόδοξη και σχετικά πιο άνετη μέρα, με τη διέλευση της Σελήνης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου να κάνει το κλίμα ήπιο και γλυκό. Έμφαση στα ταξίδια και σε περιπέτειες – το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Αίσθημα ανανέωσης. Έμφαση επίσης σήμερα σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, όπως επίσης και σε ζητήματα νομικών. Ευκαιρία για διάβασμα ή συγγραφή.

Ζυγός

Λίγο πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, αλλά σχετικά ήπια. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά, χωρίς να αναμένονται δυσκολίες σε αυτά. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να βαθύνετε την σχέση σας με τον σύντροφο και να απολαύσετε ωραίες ιδιωτικές στιγμές. Ευκαιρία ακόμα για ψυχανάλυση και έρευνα.

Σκορπιός

Κοινωνική και πιο αρμονική μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κόσμο, καλούς φίλους, τον σύντροφο ή τους συνεργάτες – η εστίασή σας βρίσκεται γενικά στους άλλους σήμερα. Δεν είναι άσχημο το κλίμα, ενώ ειδικά το βράδυ με τη θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα η επικοινωνία γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική.

Τοξότης

Παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε καθημερινά ζητήματα, στο νοικοκυριό σας και για διάφορες λεπτομέρειες, πλύσιμο, ράψιμο κλπ. Ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται και σε θέματα κατοικίδιων.

Αιγόκερως

Ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να ασχοληθείτε με σπορ, χόμπι κι ευχάριστες δραστηριότητες – το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Ευκαιρία επίσης για εξόδους και φλερτ. Μια δημιουργική κι ερωτική μέρα, ενώ ειδικά το βράδυ προσφέρεται για ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις.

Υδροχόος

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, τα οποία τακτοποιούνται εύκολα και είναι καλή μέρα για να προχωρήσετε ανάλογα ζητήματα. Υποστηρικτικοί οι δικοί σας. Ευκαιρία για ωραία οικιακή/οικογενειακή ζωή. Η εστίασή σας επίσης βρίσκεται στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας – προκύπτουν μνήμες διάφορες.

Ιχθύες

Επικοινωνιακή και ζωντανή μέρα, με πιθανές διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Αρκετές ιδέες. Αρκετές επίσης μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται στη πληροφόρηση, στη μάθηση, σε σεμινάρια. Έμφαση ακόμα δίνει η Σελήνη στις συγγενικές σχέσεις, οι οποίες δυναμώνουν, το ίδιο και οι φιλικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being