Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επενέβη η Αστυνομία στον καβγά 52χρονου με την 77χρονή μητέρα του - Επεισοδιακή η σύλληψή του

Πάτρα: Επενέβη η Αστυνομία στον καβγά 52...

Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης δύο μαχαίρια, 19 και 21 εκατοστών αντίστοιχα

Επεισοδιακή σύλληψη χθες το μεσημέρι στην Πάτρα. 52χρονος αφού διαπληκτίστηκε με την μητέρα του εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς προβάλλοντας αντίσταση, χτυπώντας τους με χέρια και πόδια. Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης δύο μαχαίρια, 19 και 21 εκατοστών αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (15-8-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, ενδοοικογενειακή βία,  απείθεια  και αντίσταση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν 52χρονο ημεδαπό, ο οποίος λίγη ώρα πριν, είχε εμπλακεί σε οικογενειακό επεισόδιο, με την 77χρονη  μητέρα του.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του, βρήκαν  δυο μαχαίρια με συνολικό μήκος 19 και 21 εκατοστά  αντίστοιχα, τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο δράστης κατά τη σύλληψη του, δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες των αστυνομικών και προέβαλε αντίσταση,  απωθώντας τους με τα άνω και κάτω άκρα του.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Επείγουσα έκκληση για αίμα στο νοσοκομείο του Ρίου για το Νίκο και τη Μαριάννα που τραυματίστηκαν το πρωί σε τροχαίο στα Βραχνέικα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις