Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια, για τρίτη ημέρα

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια, για τρίτη ημέρα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η μάχη με τις φλόγες που δίνουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να τιθασεύσουν το πύρινο μέτωπο στη Βόρεια Εύβοια, που έχει καταστρέψει χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων.

Εν τω μεταξύ προς ενίσχυση των δυνάμεων κατάσβεσης  έφτασαν τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Αγιόκαμπου με το φέρυ μποτ από την Στερεά Ελλάδα δύο μεγάλα ερπυστριοφόρα εκσκαφικά μηχανήματα ιδιωτικής εταιρείας, τα οποία με τρεις νταλίκες και συνοδεία οχημάτων της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κατευθύνονται προς τη φωτιά, προκειμένου να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ώρες την διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών για να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο.

Το πύρινο μέτωπο να εκτείνεται σε μια "τριγωνική" ακτίνα 15 χιλιομέτρων και τους πυροσβέστες να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, που έφτασαν νωρίτερα σε απόσταση αναπνοής από τις αυλές των σπιτιών στα Καντούνια. 
Μάλιστα οι φλόγες κατέστρεψαν δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια και μία ταβέρνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκενώθηκαν σπίτια της περιοχής χωρίς να έχει δοθεί εντολή από την πυροσβεστική.

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Εύβοια-Δεν κινδυνεύει η Λίμνη λέει ο Ν. Τόσκας


Καταστροφική η φωτιά στην Εύβοια-Έκαψε χιλιάδες στρέμματα δάσους

 

Με πληροφoρίες από ΑΜΠΕ και newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις