Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συνελήφθη ο ληστής με το τσεκούρι -Είχε μπουκάρει στο σπίτι ηλικιωμένου στους Καμενιάνους

Αχαΐα: Συνελήφθη ο ληστής με το τσεκούρι...

Του πήρε

Ένας 42χρονος από την Αλβανία συνελήφθη ως ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε σε βάρος 83χρονου, μέσα στο σπίτι του, στους Καμενιάνους Αχαΐας.Ο ληστής μπήκε στο σπίτι τον απείλησε με τσεκούρι και μαχαίρι και του πήρε 700 ευρώ.

Αχαΐα: Ο κουκουλοφόρος με το τσεκούρι και το μαχαίρι - Λήστεψε ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία:"

Εξιχνιάστηκε, άμεσα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ληστεία που έλαβε χώρα πριν από τρεις ημέρες, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, στους Καμενιάνους Αχαΐας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, σε βάρος ενός 42χρονου, υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία, ο οποίος επίσης συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης στις (27-7-2016) το βράδυ, μετέβη στην οικία ενός 83χρονου ημεδαπού και κρατώντας ένα τσεκούρι και μαχαίρι, έχοντας καλυμμένο μέρος από το πρόσωπο του, με ένα κομμάτι από σεντόνι, επιτέθηκε στον τελευταίο και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, ο 42χρονος, εντοπίστηκε και προσήχθη χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, όπου ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και η συμμετοχή του στη ληστεία.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του 83χρονου, καθώς και το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 42χρονου προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα και κρατείται στο πλαίσιο εκτέλεσης σε βάρος του, του μέτρου της διοικητικής απέλασης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις