Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στον ανακριτή αύριο ο 28χρονος για τη δολοφονία της μάνας του - Φέρεται να τη σκότωσε με τα χέρια του μέσα στο σπίτι τους - Αρνείται ότι είναι ο δράστης

Πάτρα:Στον ανακριτή αύριο ο 28χρονος για...

Η άτυχη 53χρονη έφυγε χθες απο τη ζωή

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο πέρασε σήμερα η Ασφάλεια Πατρών, καθώς φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας της. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος και το σχετικό ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία.Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αύριο το μεσημέρι απολογείται στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το επεισόδιο έγινε μέσα στο σπίτι που διέμενε η μάνα με τον γιο, στην Άνω πόλη, στις 18 Ιουλίου. Την επόμενη ημέρα , στις 19 του μήνα, η γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της αρχικά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μέχρι χθες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ , όπου το μεσημέρι υπέκυψε.

Η αστυνομία, μετά από μαρτυρίες και ερευνώντας τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας, προσήγαγε τον 28χρονο. Έπεφτε σε αντιφάσεις, έγινε έρευνα στο σπίτι, ελήφθησαν καταθέσεις και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία απεστάλη στη δικαιοσύνη κι έκρινε επαρκή τα στοιχεία για τη σύλληψή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος ξυλοκοπούσε τη μητέρα του, ενώ ο ίδιος αρνείται ότι είναι ο δράστης.Mάλιστα και οι δύο φέρονται να είχαν ψυχολογικά προβλήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (28-7-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ττην Τρίτη 19 Ιουλίου το βράδυ, η 53χρονη μητέρα του, διεκομίσθη από την οικία της στην Πάτρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι χθες (27-7-2016) το μεσημέρι, όπου και απεβίωσε.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας, χθες αργά το βράδυ.

Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Αχαΐα:Θλίψη στην Κλειτορία για τον θάνατο του 54χρονου ... - Thebest.gr

Αχαΐα: Αιρετός από την Κλειτορία κατηγορείται για κλοπή ... - Thebest.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις