Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μερικές σκέψεις για το Pokemon Go

Μερικές σκέψεις για το Pokemon Go

Του Γιώργου Κοτοπούλη

Σήμερα αυτό το εικονικό παιγνίδι εμφανίζεται μόνο σε κινητές συσκευές … σύντομα θα εμφανιστεί στα γυαλιά & στους φακούς επαφής της Google.

Η εικονική πραγματικότητα, η τεχνολογία που θαύμασε & ο Τσίπρας φορώντας τα ειδικά γυαλιά στην Κίνα, είναι εδώ για να υπνωτίσει πλήθη, ειδικά τους νέους, με ένα σατανικά παιγνιδιάρικο τρόπο. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ. Επιδρά κατευθείαν στον εγκέφαλο, στο νευρικό σύστημα & σε χώνει ακόμα πιο βαθιά στο Μάτριξ, ενόσω το άγρυπνο “μάτι” του Big Brother καταγράφει πόσους & πόσα ζόμπι έχει δημιουργήσει. Γνωρίζοντας τα πάντα για αυτά.

Και κάτι που μπορεί να ελέγχει καταγράφοντας, έχει & την άδεια να ελέγχει, δίνοντας κάποια στιγμή & εντολές. Κι ένας χαλασμένος, υπνωτισμένος εγκέφαλος είναι ό,τι πρέπει για να τις δεχτεί χωρίς καμία αντίρρηση.

Η Nintendο σάλπισε & τώρα δημιουργεί τις παγκόσμιες στρατιές των ζόμπι της… Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, τους φίλους σας, τους γνωστούς σας κρατήστε τους μακριά από αυτό!...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις