Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στα Κοιμητήρια

Πάτρα: Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στα ...

Από τις 11 Ιουλίου έχει τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα καταπολέμησης

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων έχει τεθεί σε εφαρμογή, από τις 11 Ιουλίου, το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016 εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Τα αρμόδια συνεργεία έχουν ξεκινήσει τις εργασίες ψεκασμού τόσο σε υδατοσυλλογές και λιμνάζοντα νερά για την καταπολέμηση των προνυμφών των κουνουπιών (π.χ. έλος Αγυιάς, ΧΥΤΑ), όσο και σε όλα τα ρέματα και χείμαρρους καθ’ όλο το μήκος τους, όπως Μειλίχου, Γλαύκου, Διακονιάρη, Παναγίτσας, Λυγιά, Ξερολάγκαδου και αλλού κατόπιν υποδείξεως της Υπηρεσίας.

Στα πλαίσια αυτά, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, πρόκειται κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 21 Ιουλίου 2016, από 6:30 έως 8:30π.μ. περίπου, να πραγματοποιηθεί ψεκασμός με τη χρήση κατάλληλου εντομοκτόνου, στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 τις ίδιες ώρες στο Β΄ Κοιμητήριο.

Οι χώροι των Κοιμητηρίων θα παραμένουν κλειστοί κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στο χώρο και να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων μέχρι το πέρας των εργασιών ψεκασμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι γίνονται πιο εύκολα «στόχος» κουνουπιών;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις