Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Primadonna:Γυναικεία ρούχα που ξεχωρίζουν

Primadonna:Γυναικεία ρούχα που ξεχωρίζουν

Στο κέντρο της Πάτρας και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Στο κέντρο της Πάτρας και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου βρίσκεται το κατάστημα PRIMADONNA με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Ένα υπέροχο κατάστημα με υψηλή αισθητική και άψογο design που αποτελεί κόσμημα για την πόλη των Πατρών και μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών.

Στις αρχές του 2016 δημιουργήσαμε το δικό μας eshop  www.primadonna.com.gr. Παίρνοντας δύναμη από τους πελάτες μας , κατά κύριο λόγο  από την Αχαΐα, δημιουργήθηκε η ανάγκη να επενδύσουμε στα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε την εμπειρία μας στην γυναικεία μόδα αλλά και να μας γνωρίσουν περισσότερες φίλες από κάθε σημείο της Ελλάδας και τον κόσμο.

Όλες οι συλλογές μας σε γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ  χειμερινές και καλοκαιρινές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και έχουν ως στόχο να κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται ιδιαίτερη και μοναδική.

Είναι μοντέρνα ,ποιοτικά  και  προσφέρονται σε οικονομικές τιμές προσιτές για την κάθε μια από εσάς.

Στο φυσικό μας κατάστημα αλλά και στο e-shop  www.primadonna.com.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία φορέματα (casual και βραδινά) – παντελόνια – φούστες – ζακέτες – μπουφάν – μπλούζες - ολόσωμες φόρμες-jean και  γενικά ότι  χρειάζεται  μια σύγχρονη και κομψή γυναίκα .

Τα  primadonna  shoes  είναι κομψά σε απίστευτα σχέδια και χρώματα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας δίνοντας λύση στις πιο απαιτητικές από εσάς. Τέλος οι στιλάτες  τσάντες  μας  με τα νεανικά  backpacks  σε συνδυασμό με τα μοναδικά αξεσουάρ που διαθέτουμε δίνουν στην εμφάνισή σας  λάμψη και γοητεία και ολοκληρώνουν  την εμφάνισή σας.

Το PRIMADONNA είναι ένα brand  όχι μόνο συνδεδεμένο αλλά σχεδόν συνώνυμο με την θηλυκότητα και τον δυναμισμό.

Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και τις προσαρμόζει στις ανάγκες μιας σύγχρονης γυναίκας που παρά τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Στο  eshop www.primadonna.com.gr θα βρείτε πολλές και συνεχείς προσφορές σε όλα η και σε ξεχωριστά είδη και με την εγγραφή σας αποκτάται εκπτωτικό κουπόνι  5 euro για κάθε  αγορά σας  καθώς και bonus για αγορές καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Τα έξοδα αποστολής αλλά και οι επιστροφές  είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα καθώς και οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε.

Εάν είστε γυναίκα και θέλετε να ξεχωρίζετε επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 117 Πάτρα τκ 26221 η στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.primadonna.com.gr η επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2610314770

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά