Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καθημερινά ανοικτό το Λούνα Παρκ στην Ακτή Δυμαίων - Μία νοσταλγική επιλογή διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους

Καθημερινά ανοικτό το Λούνα Παρκ στην Ακ...

Προσφέρει συγκρουόμενα, καρουζέλ, τροχό και άλλα παιχνίδια

Ένα ωραίο οργανωμένο Λούνα Παρκ με πολλά παιχνίδια όπως τροχό, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, καρουζέλ για τα παιδιά, κ.α. λειτουργεί επί της Ακτής Δυμαίων, στην Πάτρα, απέναντι σχεδόν από το κτίριο της ΔΕΗ και τη Βέσο Μάρε.

Το thebest.gr ήδη αναφέρθηκε με φωτογραφικό αφιέρωμα στο Λούνα Παρκ που πράγματι θυμίζει άλλες εποχές. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του χώρου, το Λούνα Παρκ είναι ανοικτό κάθε μέρα για μικρούς και μεγάλους, από τις 6 το απόγευμα έως και τις 11 το βράδυ.

Επίσης ο υπεύθυνος του λούνα παρκ υπογράμμισε πως οι αναγνώστες του thebest.gr, θα έχουν δώρο στις 2 άλλη μια μάρκα για βόλτα με τα συγκρουόμενα ή όποιο άλλο παιχνίδι θελήσουν.

Σίγουρα τα Λούνα Παρκ δεν έχουν την κίνηση και ζήτηση του παρελθόντος ενώ και μέσα στο καλοκαίρι, είναι γεγονός πως οι περισσότεροι επιλέγουν θάλασσα και παραλία ή κάποια έξοδο για μία δροσιστική μπύρα. Ωστόσο οι λάτρεις του Λούνα Παρκ και ιδίως οι οικογένειες παραμένουν αρκετοί. Πλάι στη θάλασσα και με οργανωμένα παιχνίδια το Λούνα Παρκ της Πάτρας φιλοδοξεί να παραμείνει στη θέση του για πολύ καιρό ακόμη προσφέροντας μία ωραία ψυχαγωγική λύση στους Πατρινούς όσο και σε τουρίστες που περνούν από το σημείο.

Οι παλιότεροι θα θυμούνται πως οργανωμένο Λούνα παρκ λειτουργούσε στην περιοχή της Αγ. Σοφίας. Ωστόσο και στην περιοχή της Βέσο Μάρε είχε ανοίξει και λειτουργήσει παροδικά λούνα παρκ στις αρχές του ’90 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Οι φωτό είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

Πήγαμε βόλτα στο Λουνα Παρκ της Πάτρας - Το δώρο του thebest.gr για όλους τους αναγνώστες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight