Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η Μαρία Ανδριοπούλου μας δίνει τα μυστικά της για τέλεια φρύδια

Η Μαρία Ανδριοπούλου μας δίνει τα μυστικ...

...για πιο αρμονικό πρόσωπο που μας δείχνει νεότερες!

Τον τελευταίο καιρό θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει την "τρέλα" που επικρατεί με τα φρύδια και το σχήμα τους μιας και αποτελούν ένα από τα πιο εκφραστικά σημεία του προσώπου και σίγουρα αξίζουν την προσοχή μας! Μετά από προσωπική έρευνα που κάναμε στις γυναίκες της πόλης με τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια, διαπιστώσαμε ότι εμπιστεύονται την περιποίησή τους στο "Hama". Ζητήσαμε λοιπόν από την υπεύθυνη του "Hama" Μαρία Ανδριοπούλου να μας δείξει τον τρόπο για να έχουμε ωραία φρύδια και να μας δώσει τα "φώτα της"!

"Tα φρύδια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας και δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη! Αποτελούν την κορνίζα του προσώπου, πλαισιώνουν τα μάτια και άρα το βλέμμα όλων εστιάζει εκεί. Το σχήμα τους συχνά "αποκαλύπτει" τη διάθεσή μας, ανεξάρτητα από το πώς πραγματικά νιώθουμε. Συνεπώς, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές, σε ό,τι αφορά τη φροντίδα τους και τον καλλωπισμό τους.

Αυτό που πρέπει πάντα να θυμόμαστε είναι ότι, όσο λιγότερο αφαιρούμε τρίχες, τόσο το καλύτερο. Είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσουμε μια τρίχα που είναι ατίθαση, αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολο να βγει μια καινούργια.

Συνεπώς, ο καλύτερος και πιο ασφαλής τρόπος για να έχουμε τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια, είναι να είμαστε συντηρητικές στην αφαίρεσή τους και με τη βοήθεια των ειδικών προϊόντων μακιγιάζ που κυκλοφορούν στο εμπόριο να βελτιώσουμε το σχήμα τους.

Υπάρχουν πολλά eye-brow kits στο εμπόριο τα οποία μας βοηθούν στον καλύτερο σχηματισμό τους και στην τελειοποίηση του σχήματος τους. Μπορούμε να τα βρούμε  σε μορφή compact, σε μολύβια- τα περισσότερα από αυτά είναι ανθεκτικά στο νερό και καλύπτουν τυχόν κενά από τριχούλες- ή σε gel, το οποίο συγκρατεί  πραγματικά τα φρύδια  στη θέση τους όλη την ημέρα για όσους έχουν φρύδια πυκνά και ατίθασα.

Για όσες γυναίκες τα πλούσια φρύδια μοιάζουν με μακρινό όνειρο -είτε επειδή δε γεννήθηκαν με αυτά, είτε επειδή κάποτε τα έβγαλαν παραπάνω από το κανονικό…- η λύση είναι το καστορέλαιο. Το ειδικό καστορέλαιο που χρησιμοποιούμε στο "Hama" ειναι της εταιρίας φυσικών προϊόντων Katmade Treasures και είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, συστατικά που βοηθούν στην ενδυνάμωση της τρίχας. Τοποθετούμε λοιπόν μια πλούσια στρώση το βράδυ πριν κοιμηθούμε και αφαιρούμε το πρωί με το προϊόν του ντεμακιγιάζ. Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία και θα δείτε τα φρύδια σας να δυναμώνουν σημαντικά βοηθώντας σας να τους δώσετε το επιθυμητό σχήμα στη συνέχεια.

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια δείχνουν το πρόσωπό μας πιο αρμονικό και όταν έχουν το σωστό και ταιριαστό σε εμάς σχήμα μπορούν να μας δείξουν νεότερες ακόμα και χωρίς μακιγιάζ!"

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού επικοινωνήστε με το "Hama Care Spa" στο: 2610 009988

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being