Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο της Πάτρας έως τις 4 Ιουλίου

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύ...

Την Τρίτη η μουσική βραδιά με τίτλο “Στη γνωστή και άγνωστη (;) γυναίκα…”

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο της Πάτρας το διάστημα 28 Ιουνίου με 4 Ιουλίου 2016.

Για την Τρίτη 28/6 στις 21.00 μ.μ, έχει προγραμματιστεί μουσική βραδιά στον κήπο του Πολύεδρου, με τίτλο “Στη γνωστή και άγνωστη (;) γυναίκα…”.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στη γυναικεία μορφή με τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη,Κραουνάκη, Κηλαηδόνη, McKennit, Κωχ, Μπιθικώτση και Μαρκόπουλου. Σε πρώτη ακρόαση θα παρουσιαστεί και θα ακουστεί το ποίημα του Σπύρου Λ. Βρεττού «Πορτρέτο άγνωστης (;) γυναίκας», σε μελοποίηση Παναγιώτη Σχοινά.

Συμμετέχουν οι: Μαριβάσια Κολλιοπούλου, μαντολίνο, Μαρία Παναγοπούλου, φωνή και ο Παναγιώτης Σχοινάς, πιάνο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις  21.15 μ.μ. έχει προγραμματιστεί στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, μουσική βραδιά στον δροσερό κήπο, με τον τίτλο “Music under the stars”. Σπουδαστές της τάξης σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου της «Πολυφωνικής» και η καθηγήτρια Φωνητικής Χρύσα Πανταζοπούλου θα λάβουν μέρος. Συνοδεύουν οι καθηγητές: Λούση Χριστοδούλου, πιάνο, Βασίλης Τζιατζιάς, μπάσο και Γιώργος Λαμπράκος, κρουστά. Είσοδος ελεύθερη

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις  21.30 μ.μ  θα παρουσιαστεί η Θεατρική παράσταση  «Ανακάλυψε την ψυχή του», βασισμένη πάνω σε ένα κείμενο του Ζαχαρία Παπαντωνίου.

Η παράσταση θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 στις 21.30 μ.μ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Μάρκου, Μαρία Νταγιούκλα και Χρήστος Νταγιούκλας. Σκηνοθεσία: Ελένη Καραμούζη.

Είσοδος 5 ευρώ.

Το Σάββατο 2/7,  10.30-12.30 το πρωί - Εκπαιδευτική δράση για παιδιά, «Το μπλε του καλοκαιριού συνεχίζεται . . . στο Πολύεδρο»

Επίσης το Σάββατο 2/7 στις   21.00 μ.μ  -  Συναυλία Blues live με την Ελιάνα Νικολοπούλου.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Την Κυριακή 3/7,   19.30 μ.μ  -  Συναυλία μαθητών Λίνειου Ωδείου.

Είσοδος ελεύθερη.

4-9 Ιουλίου   10.30-13.00 το μεσημέρι,  «Καθημερινή εκπαιδευτική δράση στον κήπο», για παιδιά 6-15 ετών - 2 ομάδες (6-10 ετών και 11-15 ετών).

*Τέλος το Πολύεδρο υπενθυμίζει την διεξαγωγή του 35ου Συμποσίου Ποίησης, στις 2-3 Ιουλίου στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Στο πλαίσιο του φετινού Συμποσίου θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, Αφιέρωμα στον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη και την Κυριακή 3 Ιουλίου Τιμητική εκδήλωση στο Σωκράτη Σκαρτσή, πανεπιστημιακό και λογοτέχνη, δημιουργό του Συμποσίου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Μουσική βραδιά από το Ωδείο της Πολυφωνικής στο Πολύεδρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture